|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sluzast izcedek po M
15.6.2006 12:48:45   
Anonimen
Živjo punce!

Dejte še men pomagat. M sem dobila 6.6. in jo imela do 11.6., kar je vse OK. Od 12.6 naprej pa imam skos tak rjav izcedek oz. sluz, ki tudi neprijetno zaudarja tako, da še vedno uporabljam tango-vložke. Delava na user posted image  že skoraj eno leto pa še nič. Prebrala sem nekje, da je lahko tudi ovulacija user posted image

l.p. od user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sluzast izcedek po M
15.6.2006 13:56:08   
violet
Živjo!
Ja, to bi res znala bit ovulacija. Kar hitro delat na user posted image , da boš čimprejuser posted image .
Pozdravček, violet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sluzast izcedek po M
16.6.2006 8:28:31   
Anonimen
Pišem ista anonimna...

včeri sva z mojim mela odnos in sem rahlo krvavela. Kasneje je bila na spodnjicah kri. Pa kaj je to? 6.6. menstra do 10.6. potem 4 dni sluz neprijetnega vonja in zdaj kri user posted image user posted image user posted image
Klicala sem G ina pravi, da gre lahko za kako glivico. Rekla je naj v lekarni kupim kremo oz. gel multigin. Če bo zlo hudo lahko pridem h G drugač pa ne, ker ima dopust pa gužvo user posted image user posted image

Delava nauser posted image  zdej pa to. Obupana sem.
A kera ve kaj bi to blo, a ima kera izkušnje s multiginom?
Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!