Tisana
|
Simona,najlepša hvala za tako hiter odgovor. Tudi naša pupa ima diagnozo refluks, alergijo pa je pokazalo 1 mesec za tem. Tudi mi smo morali nastopiti ful oštro, da smo sploh dobili napotnico, pred tem smo bili pa tudi na bioresonanci, tako da smo s Pregominom začeli že tudi pred prvimi preiskavami. Naša pupa je ves čas kakala zeleno, pogosto je imela sluz, na koži se ni nič poznalo. Na bioresonanci nam je rekla, da ima ful uničeno floro tankega črevesja. Hodili smo na terapije in naj bi bilo sedaj ok, ampak ima, kot sem že rekla, spet drisko, ki se kar vleče, pa zavrača hrano,... Moram reči, da sem že čisto brez energije, ko jo revico poslušam, kako stoka, ko s partnerjem vstajava po 10x do 15x na noč, da jo pomiriva, ker začne kar kričati. Na momente sem že kar obupana, saj se počutim precej nemočno. Dajemo ji probiotike že 1,5 meseca in pa zaradi refluksa pije Controloc.No, še enkrat hvala za odgovor.