|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sluz materničnega vratu
8.2.2006 21:52:28   
zmajčica
Pozdravljene,

z partnerjem si že dalj časa prizadevama, da bi zanosila. To nama je po 1 letu tudi uspelo, vendar se je končalo s SS v 8t (zarodek se je v 6t prenehal razvijati). Do sedaj (5 mes. po SS) nama še ni uspelo ponovno zanositi. Preiskave so pokazale, da je z nama vse O.K. Edino, kar je "čudno" je, da jaz v času ovulacije ne opažam izcedka sluzi materničnega vratu, v katerem semenčeca preživijo. Ali pa je te sluzi zelo zelo malo, pa še ta je bolj gosta kot vlečljiva. Ovulacije pa imam (pokazale preiskave z ultrazvokom in preiskave krvi - hormoni)

Zato vas prosim,
če je med vami katera, ki ji ni uspelo takoj zanositi in je opazovala svoje telo, da bi opazila znake, ki bi ji "pomagali", da bi lažje ugotovila, kdaj so plodni dnevi, pa ni opazila "ovulacijske" sluzi. Ali pa je te bilo le za vzorec, ali pa še to ne. user posted image

Za vsak odgovor in "namig" vam bom nadvse hvaležna.user posted image
Vsem, ki ste user posted image želim lepo nosečnost in zdrave otroke!

Lep pozdrav, Zmajčica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sluz materničnega vratu
9.2.2006 7:39:15   
malicki
To da nimaš sluzi ni nič čudnega, jaz je pri sebi tudi nisem opazila. Sem pa imela boleče ovulacije in sem vedela kdaj je in če sploh je.
Svetujem ti da se sprostiš in se čimmanj opazuješ. Pol pa bo user posted image  

LP

(odgovor članu zmajčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2006 16:55:10   
belma
user posted image POZDRAVLJENA!Jaz ti priporočam, da se sprostiš in nehaš misliti na to, kdaj imaš kaj.Ker to samo vplivalo na psiho in pravijo, da potem ne uspe.Pa njega tudi ni dobro obremenjevati preveč s tem .Bo prišlo, ko boš najmanj pričakovala.user posted image Meni je uspelo.

(odgovor članu zmajčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2006 17:12:13   
Naja30
Čeprav je v praksi težje to izvesti, se strinjam z Belmo. Bolj ko tuhtaš in razmišljaš, več vsega opaziš ali ne opaziš na sebi in bolj se sekiraš. Zato misli pozitivno in pridno user posted image ,pa ni hudič,da ne uspe!

(odgovor članu belma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2006 22:23:24   
zmajčica
Pozdravljene,

hvala vsem za odgovore in spodbudo.user posted image

Ni problem v tem, da nebi vedela kdaj je ovulacija, niti v tem, da nebi odmislila želje po otroku (po daljšem obdobju "obremenjevanja" sem sedaj že krepko v fazi "enkrat se bo že zasidralo" in sem si poiskala kar nekaj dejavnosti, da "se zamotim"). Gre izključno za to, da ne opažam cerkvialne sluzi, v kateri semenčeca preživijo in po kateri "plavajo". Dr. Pušenjak je namreč omenil, da utegne biti to problem. user posted image

Sicer pa kot pravite, enkrat bo že.

Še enkrat hvala in lepo se imejte!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?