Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sluz materničnega vratu 8.2.2006 21:52:28
|
|
|
|
zmajčica
|
Pozdravljene, z partnerjem si že dalj časa prizadevama, da bi zanosila. To nama je po 1 letu tudi uspelo, vendar se je končalo s SS v 8t (zarodek se je v 6t prenehal razvijati). Do sedaj (5 mes. po SS) nama še ni uspelo ponovno zanositi. Preiskave so pokazale, da je z nama vse O.K. Edino, kar je "čudno" je, da jaz v času ovulacije ne opažam izcedka sluzi materničnega vratu, v katerem semenčeca preživijo. Ali pa je te sluzi zelo zelo malo, pa še ta je bolj gosta kot vlečljiva. Ovulacije pa imam (pokazale preiskave z ultrazvokom in preiskave krvi - hormoni) Zato vas prosim, če je med vami katera, ki ji ni uspelo takoj zanositi in je opazovala svoje telo, da bi opazila znake, ki bi ji "pomagali", da bi lažje ugotovila, kdaj so plodni dnevi, pa ni opazila "ovulacijske" sluzi. Ali pa je te bilo le za vzorec, ali pa še to ne. Za vsak odgovor in "namig" vam bom nadvse hvaležna. Vsem, ki ste želim lepo nosečnost in zdrave otroke! Lep pozdrav, Zmajčica
|
|
|
|
RE: Sluz materničnega vratu 9.2.2006 7:39:15
|
|
|
|
malicki
|
To da nimaš sluzi ni nič čudnega, jaz je pri sebi tudi nisem opazila. Sem pa imela boleče ovulacije in sem vedela kdaj je in če sploh je. Svetujem ti da se sprostiš in se čimmanj opazuješ. Pol pa bo LP
|
|
|
|
RE: Sluz materničnega vratu 9.2.2006 16:55:10
|
|
|
|
belma
|
POZDRAVLJENA!Jaz ti priporočam, da se sprostiš in nehaš misliti na to, kdaj imaš kaj.Ker to samo vplivalo na psiho in pravijo, da potem ne uspe.Pa njega tudi ni dobro obremenjevati preveč s tem .Bo prišlo, ko boš najmanj pričakovala. Meni je uspelo.
|
|
|
|
RE: Sluz materničnega vratu 9.2.2006 17:12:13
|
|
|
|
Naja30
|
Čeprav je v praksi težje to izvesti, se strinjam z Belmo. Bolj ko tuhtaš in razmišljaš, več vsega opaziš ali ne opaziš na sebi in bolj se sekiraš. Zato misli pozitivno in pridno ,pa ni hudič,da ne uspe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?