|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Službena novoletna zabava
22.11.2008 20:05:04   
natasarobi
Kmalu bomo imeli službeno zabavo pa ne vem kaj naj oblečem. Kakšno idejo prosim!

Najraje bi imela črne hlače, čevlje z visoko peto in zgoraj ........ No, lahko kaj drugega, ampak nisem ravno suha (močna stegne, boki).
thx

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Službena novoletna zabava
22.11.2008 20:11:57   
Kerensa*
Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 14:39:59   
ksenci
jz ti predlagam nekaj vijolčnega. letos zažiga. poglej mal po trgovinah za kako vijolično srajčko, ki bi ti tukaj super pasala.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 15:52:00   
Felicita
jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit.

letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?!

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2008 15:54:03   
Salja
Pri nas so ponavadi kar v oblekah tiste res svečane.Na nivojuuser posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2008 16:52:02   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

To mora biti nekaj boljšega user posted image  Mislim, karnisa v zlati opravi user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2008 16:57:26   
Anonimen

aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. user posted image

Zakaj pa rabis sexsy perilo user posted image user posted image  Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2008 17:21:32   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit.

letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?!

Če je krilo balonasto in z bleščicami, potem definitibno nekaj nevapdljivega zgoraj, nikakor ne dekolteja, jaz bi na tvojem mestu dala gor majčko, črno, na dolge rokave, čimbolj zaprto, zgoraj po možnosti rezano na o, ne na v ali puli, da se bo skladalo s krilom.

Kje pa si dobila balonasto krilouser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 4:56:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

To mora biti nekaj boljšega user posted image  Mislim, karnisa v zlati opravi user posted image

Ma koji klinac se ti spet men režiš, a? user posted image  Logično, da je služben new-year-party nekaj posebnega... a si pozabila, da se že... koliko časa že?... čakaj malo... u, *ebenti, tole bo že 3. Novo leto... ja, torej koledarsko že dve leti in pol pecam unga sodelavca, k je očitno pedr (no, sorry - gay)... najbrž bi bla lohk kodrlajsasta, pa se tut premaknu ne bi, bebc user posted image ... eh, že nism dost VREI za njega, pa četudi zlata. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 9:04:58   
lilka
Mi nekak ne pretiravamo, na službeni zabavi(ker pri možu napr. grejo v Habakuk in morejo res bit uštimani), tako da jaz bom imela črne hlače malo pod koleni, rjavo črne dokolenke, rjavo majčko(nič posebnega z dekoltejem in ovrtnikom) in vpadljiv rjavo -črni nakit, velik prstan, verižico in viseče uhane in rjave škornje s peto, sem shujšala 7 kg in me črna še zoža, tako da mislim da bo.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 10:57:33   
Mišni
PŠojdi v H&M, imajo ene fajn svetleče brezrokavnike, tudi v vijolični barvi ga imajo. Pa črne hlače, bela bluza in je.

Samo koliko jih bo pa imelo te brezrokavnike ... tega pa ne vem. Stanejo pa 20 evrovo in so zelo lepi.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2008 18:30:50   
natasarobi
Vijolčna barva mi ne diši preveč. Sedaj razmišljam, da bi imela siv kostim pa črno svetlečeo majčko ali pa  kaki kostim pa eno svetlo malo svetlečo majico/top ali pa čisto v črnem pa svetleč bolero (ali pa nekaj podobnega).

Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš?

****:
Zakaj pa rabis sexsy perilo user posted image user posted image  Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj bo minus, pa da mi zmrzne al kakouser posted image  Pa itak ni filing, k itak nič ne čutiš.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2008 1:29:28   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi
Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš?

Trenutno se mi ne da, ampak lahko pa sama z iskalnikom poiščeš teme v zvezi s tem... ni da ni - najbrž sem naredila vse, samo direkt za jajca ga nisem zagrabila user posted image ... ni kej, tip je pedr.

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2008 9:01:18   
Pikapolonica_
Kerensa, mogoče bi mu zavrtela pesem od Urše Čepin - *ej, *ejuser posted image
Ali pa ga enostavno ne privlačiš? Si mogoče razmišljala o tej možnostiuser posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2008 9:03:30   
Kerensa*
Saj mi je kristalno jasno, da mu nisem všeč, nič bat user posted image ... po tolikem času pa celo jaz dojamem kaj takega user posted image ... ob Uršinem komadu sem se pa tudi jaz najprej na njega spomnila, mater mu. user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2008 9:28:03   
natasarobi
Kerensa - čudeži se dogajajo in ponavadi okoli novega leta.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2008 9:28:31   
Kerensa*
Čudež bi bil, če bi moj mož to potem preživel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2008 9:32:37   
natasarobi
Sam mal: ti maš moža pa še sodelavca tri leta pecaš, al kako?

Se vidi da me dolgo ni bilo na forumu in sem marsikaj zamudila.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2008 9:34:25   
Kerensa*
V bistvu sem že obupala nad sodelavcem, ampak tip je pa še vedno hot... klinc, pač ni moj dedc edini, ki dobr zgleda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2008 9:36:46   
Pikapolonica_
Če je tko zelo hot, potem naj bo gej. Pa ****t ga, aneuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.11.2008 9:39:52   
Kerensa*
Ej, ampak najbrž je res gay, no user posted image ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
25.11.2008 9:42:44   
muška
ah sami izgovori, ****t ga, mu pač nisi všeč.  Tudi to se dogaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
25.11.2008 9:44:39   
Kerensa*
Vem, vem user posted image ... pa še s cunjami za party to nima nobene zveze. user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.11.2008 9:45:41   
Volga

Ej, ampak najbrž je res gay, no user posted image ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. user posted image

Po temle opisu sodeč ni čudno, da mu nisi všeč user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.11.2008 9:47:27   
Kerensa*
A zdaj me boš pa ti *ebala, če me že on noče? user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.