Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Službena novoletna zabava 22.11.2008 20:11:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 14:39:59
|
|
|
|
ksenci
|
jz ti predlagam nekaj vijolčnega. letos zažiga. poglej mal po trgovinah za kako vijolično srajčko, ki bi ti tukaj super pasala.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 15:52:00
|
|
|
|
Felicita
|
jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit. letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?!
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 15:54:03
|
|
|
|
Salja
|
Pri nas so ponavadi kar v oblekah tiste res svečane.Na nivoju
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 16:52:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. To mora biti nekaj boljšega Mislim, karnisa v zlati opravi
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 16:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. Zakaj pa rabis sexsy perilo Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 23.11.2008 17:21:32
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita jest sem bla lani v črnih hlačah, rdeči bluzi, rdečih škornjih in mela sem dokaj vpadljiv nakit. letos sem pa našla eno krasno balonasto krilo (do kolen, črno, z bleščicami) pa se mi ne sanja kaj bi gor pasalo?! Če je krilo balonasto in z bleščicami, potem definitibno nekaj nevapdljivega zgoraj, nikakor ne dekolteja, jaz bi na tvojem mestu dala gor majčko, črno, na dolge rokave, čimbolj zaprto, zgoraj po možnosti rezano na o, ne na v ali puli, da se bo skladalo s krilom. Kje pa si dobila balonasto krilo
|
|
RE: Službena novoletna zabava 24.11.2008 4:56:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz sem vedno v črno-zlati ali črno-srebrni kombinaciji... hlače in nekaj zgoraj (kar se mi sprdne)... pa dolgi rokavi obvezno, ker znamo zalutat ven iz pisarn in tudi alkohol ne greje dovolj... aja, pa sexy-underwear, če uleti kakšen fajn sodelavec. To mora biti nekaj boljšega Mislim, karnisa v zlati opravi Ma koji klinac se ti spet men režiš, a? Logično, da je služben new-year-party nekaj posebnega... a si pozabila, da se že... koliko časa že?... čakaj malo... u, *ebenti, tole bo že 3. Novo leto... ja, torej koledarsko že dve leti in pol pecam unga sodelavca, k je očitno pedr (no, sorry - gay)... najbrž bi bla lohk kodrlajsasta, pa se tut premaknu ne bi, bebc ... eh, že nism dost VREI za njega, pa četudi zlata.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 24.11.2008 9:04:58
|
|
|
|
lilka
|
Mi nekak ne pretiravamo, na službeni zabavi(ker pri možu napr. grejo v Habakuk in morejo res bit uštimani), tako da jaz bom imela črne hlače malo pod koleni, rjavo črne dokolenke, rjavo majčko(nič posebnega z dekoltejem in ovrtnikom) in vpadljiv rjavo -črni nakit, velik prstan, verižico in viseče uhane in rjave škornje s peto, sem shujšala 7 kg in me črna še zoža, tako da mislim da bo.....
|
|
RE: Službena novoletna zabava 24.11.2008 10:57:33
|
|
|
|
Mišni
|
PŠojdi v H&M, imajo ene fajn svetleče brezrokavnike, tudi v vijolični barvi ga imajo. Pa črne hlače, bela bluza in je. Samo koliko jih bo pa imelo te brezrokavnike ... tega pa ne vem. Stanejo pa 20 evrovo in so zelo lepi.
|
|
RE: Službena novoletna zabava 24.11.2008 18:30:50
|
|
|
|
natasarobi
|
Vijolčna barva mi ne diši preveč. Sedaj razmišljam, da bi imela siv kostim pa črno svetlečeo majčko ali pa kaki kostim pa eno svetlo malo svetlečo majico/top ali pa čisto v črnem pa svetleč bolero (ali pa nekaj podobnega). Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš? ****: Zakaj pa rabis sexsy perilo Sej ce uleti potem mu bo samo v napoto... bolje da gres brez underwear-a Zunaj bo minus, pa da mi zmrzne al kako Pa itak ni filing, k itak nič ne čutiš.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 1:29:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi Kerensa - mogoče bi morala biti naga, ne pa kodrlajsasta/rdeča/zlata. A ne bi ti mal sama v akcijo šla kot, da njega čakaš? Trenutno se mi ne da, ampak lahko pa sama z iskalnikom poiščeš teme v zvezi s tem... ni da ni - najbrž sem naredila vse, samo direkt za jajca ga nisem zagrabila ... ni kej, tip je pedr.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:01:18
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Kerensa, mogoče bi mu zavrtela pesem od Urše Čepin - *ej, *ej Ali pa ga enostavno ne privlačiš? Si mogoče razmišljala o tej možnosti
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:03:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj mi je kristalno jasno, da mu nisem všeč, nič bat ... po tolikem času pa celo jaz dojamem kaj takega ... ob Uršinem komadu sem se pa tudi jaz najprej na njega spomnila, mater mu.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:28:03
|
|
|
|
natasarobi
|
Kerensa - čudeži se dogajajo in ponavadi okoli novega leta.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:28:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
Čudež bi bil, če bi moj mož to potem preživel.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:32:37
|
|
|
|
natasarobi
|
Sam mal: ti maš moža pa še sodelavca tri leta pecaš, al kako? Se vidi da me dolgo ni bilo na forumu in sem marsikaj zamudila.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:34:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
V bistvu sem že obupala nad sodelavcem, ampak tip je pa še vedno hot... klinc, pač ni moj dedc edini, ki dobr zgleda.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:36:46
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Če je tko zelo hot, potem naj bo gej. Pa ****t ga, ane
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:39:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ej, ampak najbrž je res gay, no ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:42:44
|
|
|
|
muška
|
ah sami izgovori, ****t ga, mu pač nisi všeč. Tudi to se dogaja
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:44:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vem, vem ... pa še s cunjami za party to nima nobene zveze.
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:45:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ej, ampak najbrž je res gay, no ... samski tip, sredi 30-ih, dobro izgleda, s tako inteligenco, kot je še nisem videla pri tipih, finančno vse v redu (hiša, služba, dober avto)... al' je gay al' je pa impotenten. Po temle opisu sodeč ni čudno, da mu nisi všeč
|
|
|
|
RE: Službena novoletna zabava 25.11.2008 9:47:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
A zdaj me boš pa ti *ebala, če me že on noče?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.