Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 15:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogodba se ti pač izteče, ko se izteče. Nosečnost nima tukaj nič. Za porodniško se ti šteje zadnjih 12 mesecev (povprečje dohodkov, če si bila zaposlena najmanj... pojma nimam koliko časa), drugače pa ti preostane starševski dodatek 170€. Če pa greš na porodniško (bolniška do porodniške je v to vključena) pred iztekom pogodbe, je pa sploh OK. Si zavarovana, delovna doba ti teče, vse je OK. In porodniško v vsakem primeru plačuje država, ne delodajalec. Da te pa služba počaka ali ne, je pa odvisno od šefa.
|
|
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 15:38:53
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tako je, kot ti je že napisala Kerensa.
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 15:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi, da če grem na porodniško pred iztekom pogodbe, me morajo imeti zaposleno kot da sem na porodniški ali me lahko vržejo takrat ven.
|
|
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 15:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogodba se ti vseeno prekine, ne prekineta pa se ti zavarovanje in delovna doba in porodniško vseeno dobivaš. Na tisti dan pa, ko se ti porodniška izteče, pa ostaneš (zakonito) brez vsega, če te ne želijo sprejeti nazaj.
|
|
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 19:38:09
|
|
|
|
Taula
|
Se pravi, da če grem na porodniško pred iztekom pogodbe, me morajo imeti zaposleno kot da sem na porodniški ali me lahko vržejo takrat ven. NE! Če si na porodniški in ti pogodba poteče te lahko vržejo ven oz. ti ne podaljšajo pogodbe. To je njihova odločitev ali ti podaljšajo in te počakajo ali vzamejo drugega delavca. Žal.
|
|
RE: Služba in nosečnost 27.6.2007 19:39:10
|
|
|
|
Taula
|
Pogodba se ti vseeno prekine, ne prekineta pa se ti zavarovanje in delovna doba in porodniško vseeno dobivaš. Na tisti dan pa, ko se ti porodniška izteče, pa ostaneš (zakonito) brez vsega, če te ne želijo sprejeti nazaj. Ko ti poteče porodniška pristaneš na zavodu, če ne najdeš prej druge službe.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?