Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Služba na prvem mestu ? 14.1.2007 15:37:38
|
|
|
|
smeško
|
Ne vem več kaj naj naredim.Ko je odprl s.p. je še bil nekaj doma, sedaj ga ni nič, zjutraj pride, zjutraj odide.Imava hčerko, ki jo trenutno sama pazim.Ko je doma in včasih vriska, se zapre v sobo in čepi na tel..Avta nimam, mi ga noče kupit, češ da bi mel slabo vest če bi se kam zaletela... Aja, pa še sosedov ne poznam, tak da kak klepet s kolegico zelo pogrešam. Doma čepim kot kup nesreče, on pa je rajši kje drugje kot z nama .Do zdaj sem zdržala, ne morem več, potrebujem moškega, ki bo vsaj za vikend z nama.Hčerka ga tudi pogreša...Ne vem več kaj naj Potrebujem kak nasvet.
< Sporočilo je popravil wahoo -- 14.1.2007 18:17:03 >
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 15:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je on tisti, ki nosi denar domov, se boš morala navaditi na vajino samoto in se znajti po svoje. Začni hoditi ven na sprehode, doma ne boš nikogar spoznala. Poznam enih par takih, ki so ostale po porodu doma in so bile odvisne od moža, pa čisto vse so si prav kmalu najdle svoj šiht, ker jim je dosadilo tako življenje. Je pač tako, da moraš enostavno sama iskati izhod iz tega. Če pa imaš svojo službo, si na porodniški, pač potrpi do konca porodniške in vse se bo obrnilo na bolje.Srečno!!!
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 15:58:14
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: smeško Ne vem več kaj naj naredim.Ko je odprl s.p. je še bil nekaj doma, sedaj ga ni nič, zjutraj pride, zjutraj odide.Imava hčerko, ki jo trenutno sama pazim.Ko je doma in včasih vriska, se zapre v sobo in čepi na tel..Avta nimam, mi ga noče kupit, češ da bi mel slabo vest če bi se kam zaletela... Zacni se vozit s taksijem in postavko za taksi dodaj v druzinski proracun. Aja, pa še sosedov ne poznam, tak da kak klepet s kolegico zelo pogrešam. Doma čepim kot kup nesreče, on pa je rajši kje drugje kot z nama .Do zdaj sem zdržala, ne morem več, potrebujem moškega, ki bo vsaj za vikend z nama.Hčerka ga tudi pogreša...Ne vem več kaj naj Potrebujem kak nasvet. Pogovori se in jasno mu povej, da nimas namena biti bela vdova; povprasaj ga kako si on predstavlja skupno zivljenje in kaj meni, kako se ti pocutis v tem skupnem zivljenju. Povej mu kaj te muci, kaj te zalosti, kaj pogresas, kaj bi te veselilo.... Skratka, odkrito spregovori o svojih obcutkih... Po njegovih reakcijah ti bo marsikaj jasneje, pa tudi to kaj naj.
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 16:03:28
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Če je on tisti, ki nosi denar domov, se boš morala navaditi na vajino samoto in se znajti po svoje. Samo v primeru ce pristanes prodati svojo custveno plat. IMO, ce nekdo nosi denar domov se ni upravicen do zanemarjanja custvenih potreb partnerja, ker v tem primeru se ne da govoriti o partnerstvu, zakonu, temvec o trgovini.
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 16:34:03
|
|
|
|
Primoza
|
Službo si najdite, pa bo.
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 16:51:22
|
|
|
|
Dashenka
|
Kaj pa če bi si našla službo?
|
|
|
|
RE: šiht na prvem mest??? 14.1.2007 16:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam občutek, da dobro pašeta skupaj. On je odvisen od tega, da tebe drži v nezdravi odvisnosti, ti pa od tega, da si vsa uboga in nebogljena, vsi pa pri tem izgubljate. Kot prvo spoznaj sosede. Kot drugo klepetaj na RR, tudi temu je namenjen sodoben medij. Kot tretje možu povej, da on ni finančni sponzor, ampak tvoj partner. Ko boš začela kakorkoli migati, se boš nehala smilit sama sebi. To je od vsega še najpomembneje.
|
|
|
|
Služba na prvem mestu ? 14.1.2007 17:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko boš začela kakorkoli migati, se boš nehala smilit sama sebi. To je od vsega še najpomembneje. Se podpišem!!!
< Sporočilo je popravil wahoo -- 14.1.2007 18:17:22 >
|
|
|
|
RE: Služba na prvem mestu ? 14.1.2007 18:26:51
|
|
|
|
smeško
|
službo že iščem.
|
|
|
|
RE: Služba na prvem mestu ? 15.1.2007 7:12:39
|
|
|
|
srki
|
Jaz ti želim samo, da čimprej dobiš službo. Takšnega tempa življenja vem, da jaz ne bi zdržala. Pa tudi če on nosi denar domov in je on glavni financ-ministrer. Da bi mogla nekoga za vsak tolar oz. evro prosit, pol da ti pa še kaj očita? Ne, hvala. Dokler pa ne dobiš službe, pojdi ven, do sosedov, spoznaj jih. Naradi ti prvi korak in stik z njimi. Kaj pa ko dobiš službo in se boš morala nekam vozit, kako bo pa potem gledal na to, ker sedaj ima kao slabo vest, da se ti oz. vama kaj naredi? Saj se ti tudi doma lahko kaj naredi, ne samo na cesti.
|
|
|
|
RE: Služba na prvem mestu ? 15.1.2007 7:27:56
|
|
|
|
Primoza
|
No, saj potem pa bo.
|
|
|
|
RE: Služba na prvem mestu ? 15.1.2007 12:24:31
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: smeško Avta nimam, mi ga noče kupit, češ da bi mel slabo vest če bi se kam zaletela... Ker beden izgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......