Gina
|
Ojoj, samo ankaran ne! Moji daaaalllleeeeč najslabši spomini gredo točno tja. Voda umazana, niti enkrat nisem šla not - v morje mislim, razen do kolen, ker sicer bi dobila spuščaje. Bazen natlačen, z dojenčkom me niso spustili notri z vozičkom, sem se vsak dan sproti pregovarjala, otrok pa je imel dva meseca in še ni glavice sam gor držal. Voda ves čas mrzla, mislim tista v tuših. Tuši na žetone, vmes ti je vode (mrzle!) zmanjkalo, si moral se naprej iti tuširati v tisti tuš, iz katerega ti je tedaj na ta drugi žeton (plačljivi seveda) voda pritekla - obuuuppp in groza, pravzaprav nezaslišano za evropo. WC ji - čistijo jih 1x na dan, kar je tudi nezaslišano, zvečer si se po ta hudi svinjariji drsal, ker je bilo tako svinjsko po tleh včasih. Stranišča imajo spodaj luknjo na vratih, da na "čučavcu" niti počepnit ne moreš, ker te veselo gledajo od zunaj. Enkrat se mi je en otrok not zaklenil in se ni dalo odpret, je prišel iz recepcije ga rešit. Enako se je zgodilo tudi meni, sem s pomočjo prijazne turistke, ko sva se obe obeseili na vrata, vsaka iz svoje strani, ven prišla. Cene v ankaranu so neprimerljivo visoke - v navadni štacuni mislim, z ostalo slovenijo. Parcele v kampu so tako mičkene, da bog pomagaj. Prikolica gre komaj gor z enim samim predprostorom, zunaj ni več placa za sedet. Levo desno pa tudi nič. Senca sicer je, dosti sence in na daleč zgleda fajn. Ampak ta kemp je samo za na sprehod iti tja - pa še ta sprehod ti zaračunajo. Aha, edina pozitivna stvar so bili tobogani za otroke, pa če se ne motim tudi trampolini. Aja, cena ankaranskega kampa je mnogo dražja kot primerljivi in bolj čisti kampi v istri. Jaz sem šla enkrat samkrat in nikoli več ne grem. Razen na sprehod pozimi. Takrat je pa tam vse zapuščeno. In lepo.
|