Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 10:16:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kje pa so nastanjeni
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 11:55:14
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Od 11.-15. 9. so tu v Radovljici. Če se prov spomnem, je karta za odrasle med 12 in 14 €, za otroke pa 10 €. Jest sm bla v Kranju, traja kako uro in pol in je kr v redu no. je za pogledat.
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 11:57:32
|
|
|
|
Šaki
|
kva tolk je karta pa za otroke no.moj še dve leti ni star pa tolk moraš dat.uf težka bo.pa vstopnina res nikjer ne piše samo neki mi ne gre v glavo če piše slovenski pol pa vidm tm še napise v nemšini sicer bi pa šla pogledat že zaradi malega.
|
|
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 12:15:07
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Drgač so iz Nemčije in tut men ni jasn zakva kao slovenski . Mislm, da do 3 let po moje ni za plačat. Za našo, ka je še dojenčič, nismo nč plačali - itak. Ampak po moje se da takega otročička mal na šverc dat notr.
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 12:17:20
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Če se prov spomnem, je karta za odrasle med 12 in 14 €, za otroke pa okoli 10 € - tam nekje no. Je plačala prjatlca, in sm na hitrco vidla cene. sm mogla mal popravt.
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 12:17:59
|
|
|
|
ursa30
|
upam, da nimajo tudi živali v tem cirkusu čeprav...mam občutek, da jih imajo..jaz svojega otroka ne bom nikoli peljala v cirkus, kjer morajo te uboge živalce nastopati
|
|
|
|
RE: Slovenski cirkus-safari 11.9.2008 12:35:21
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Itak da jih majo: kamele, osličke, lame, konjičke, ponije, koze, krave - to je to, drgač so pa kao najmlajši artisti v EU. Saj jest tut zarad tega principa nism nikol šla v cirkus. sem šla samo zdaj in najbrž nikol več - ravno zaradi ubogih živalic.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?