|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slovenski cirkus-safari
11.9.2008 8:48:38   
Baby
Zdravo!
Ali je bila katera v največjem slovenskem cirkusu - safari???
Upam da sem si prav zapomnila napis?
Zanima me kako je bilo in koliko je vstopnina???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slovenski cirkus-safari
11.9.2008 10:16:58   
Vrtnica79
Kje pa so nastanjeniuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 11:55:14   
Netopirčy81
Od 11.-15. 9. so tu v Radovljici. Če se prov spomnem, je karta za odrasle med 12 in 14 €, za otroke pa 10 €. Jest sm bla v Kranju, traja kako uro in pol in je kr v redu no. je za pogledat.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 11:57:32   
Šaki
kva tolk je karta pa za otroke no.moj še dve leti ni star pa tolk moraš dat.uf težka bo.pa vstopnina res nikjer ne piše

samo neki mi ne gre v glavo če piše slovenski pol pa vidm tm še napise v nemšiniuser posted image

sicer bi pa šla pogledat že zaradi malega.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2008 12:15:07   
Netopirčy81
Drgač so iz Nemčije in tut men ni jasn zakva kao slovenskiuser posted image . Mislm, da do 3 let po moje ni za plačat. Za našo, ka je še dojenčič, nismo nč plačali - itak. Ampak po moje se da takega otročička mal na šverc dat notr.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 12:17:20   
Netopirčy81

Če se prov spomnem, je karta za odrasle med 12 in 14 €, za otroke pa okoli 10 € - tam nekje no. Je plačala prjatlca, in sm na hitrco vidla cene.

sm mogla mal popravt.

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 12:17:59   
ursa30
upam, da nimajo tudi živali v tem cirkusu user posted image user posted image
čeprav...mam občutek, da jih imajo..jaz svojega otroka ne bom nikoli peljala v cirkus, kjer morajo te uboge živalce nastopati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 12:35:21   
Netopirčy81
Itak da jih majo: kamele, osličke, lame, konjičke, ponije, koze, krave - to je to, drgač so pa kao najmlajši artisti v EU.
Saj jest tut zarad tega principa nism nikol šla v cirkus. sem šla samo zdaj in najbrž nikol več - ravno zaradi ubogih živalic.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!