Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenija jutri - država blaginje 11.8.2006 10:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja fatamorgana!!!!Ali pa ko bodo sloni leteli. Kar berem in slišim v medijih me kar zvije.Davki na hiše in stanovanja,pa naprimer,delavcu ukinit čas za malice,pa nič več plačevanja prevoznih stroškov,podražitve ko bo uveden EURO,ali pa v študiju medicine,kot sem brala,naj bi ženskam postavili zahtevnejše pogoje za dokončanje in zaposlitev,kot moški populaciji,ker do sedaj so bile ženske bolj pridne in prej prišle do poklica,kot moški in s tem zasedle delavna mesta moškim Pa še kaj se najde!!!!!Na poti je diskriminacija ženske,to je nova vizija sedanje oblasti.
|
|
|
|
RE: Slovenija jutri - država blaginje 11.8.2006 11:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jim pa vse verjamem . Verjamem, da bom živela bolje in da bom imela vse kar mi srce poželi, veliko hišo, tri marcedese, guccijeve čevlje, vsako leto 3 mesečne počitnice na Karibih in kopanje na novem otoku na slovenski obali,... samo zato, ker nam vlada obljublja nebesa . In vse to z višjimi davki, brez službe, plačljivim zdravstvom in šolstvom, brez pokoljnine,... Ah, larifari. Tako zelo lahko je napisat cilje, kako bomo prišli do njih pa nobeden ne pove. Politiki, kaj naj rečem? Vedno polni sladkih besed, udejanjijo pa manj od nič.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?