Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slobodan Nedeljković - Džambo 26.5.2014 18:35:41
|
|
|
|
Kerensa
|
Predvidevam, da ste zadnjih 14 dni vse tako ali drugače brale in/ali spremljale dogajanje (poplave, plazovi, potresi) na Balkanu (Srbija, BiH, Hrvaška). Zna biti, da ste med vsemi možnimi zgodbami naletele tudi na tole: http://www.telegraf.rs/vesti/1088120-dzambo-se-vratio-kuci-bolje-da-sam-se-udavio-od-mrtvog-maceta-mislio-sam-da-je-moja-beba-foto V članu piše, da je Džambo star 25 let in da je izgubil ženo Sanjo in sina (za katerega imena ne najdem). Rdeči križ Srbije je objavil spisek evakuiranih. In na spisku je tudi ženska z imenom Sanja Nedeljković. Rojena v Prištini (Kosovo) leta 1993 (torej stara 21 let), od koder je tudi Džambo. http://info.poplave.rs/spisak-evakuisanih/ A ima katera od vas koga poznanega v Srbiji, da bi tam telefoniral in preveril? Jaz in cirilica nisva za skupaj, ne bi pa ravno z Google translatorjem pošiljala e-mailov. Ne morem namreč verjeti, da nobeden od novinarjev, ki po vseh balkanskih medijih objavljajo to zgodbo, ni preveril nečesa tako enostavnega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2014 19:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Slobodan Nedeljković - Džambo 26.5.2014 19:31:20
|
|
|
|
Kerensa
|
Se strinjam.
|
|
RE: Slobodan Nedeljković - Džambo 2.6.2014 9:22:56
|
|
|
|
zvezdica05
|
.
< Sporočilo je popravil zvezdica05 -- 2.6.2014 9:24:59 >
|
|
|
|
RE: Slobodan Nedeljković - Džambo 2.6.2014 9:55:35
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 . Politicno nekorektno vendar... ciganska posla...
|
|
RE: Slobodan Nedeljković - Džambo 2.6.2014 12:01:49
|
|
|
|
zvezdica05
|
Sem izbrisala. Da ne bi bilo potem bum po meni. Ker se mi ne bi dalo utemeljevat, razlagat... Mi je bilo pa jasno takoj, ko sem videla sliko.
|
|
|
|
RE: Slobodan Nedeljković - Džambo 2.6.2014 21:13:53
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Sem izbrisala. Da ne bi bilo potem bum po meni. Ker se mi ne bi dalo utemeljevat, razlagat... Mi je bilo pa jasno takoj, ko sem videla sliko. Osebno jih ne jemljem kot kakrkoli negativne ali slabe, jasno pa je, da pomislkekov ni - proba se, ni neke eticne bremze ali moralne norme - vsaj na tej ravni ne. In dokler to gre skozi in uspeva, bo pac tako kot je. Tudi pri nas.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......