Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 18:13:20
|
|
|
|
Muklla
|
Imamo isto staro pupo in tišči v usta obe roki hkrati. Tudi slini se full. Če ji roke iz ust potegnemo pa jok do onemoglosti. Po moje ni lačna. Raziskuje .
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 18:57:43
|
|
|
|
Doll
|
To je normalen razvoj otroka
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 18:59:26
|
|
|
|
Tisana
|
Čisto normalno. Včasih je tako tlačila roko v usta tudi, ko je morala podreti kupčka - kot bi si nekako pomagala s tem.
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 19:19:49
|
|
|
|
*anamor*
|
Nič se ne sekiraj, to je čisto normalno. Je pa tudi res eni prej eni pa kasneje. Moj je že začel zelo hitro.
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 20:02:23
|
|
|
|
nynna
|
Pri naši 1,5 mesečnici je popolnoma ista situacija. Sem ar malo pomirjena ko sem prebrala odgovore. Mene predvsem to slinjenje skrbi.
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 20:11:30
|
|
|
|
vcugmas2
|
Ja razumem, da je to normalno, da raziskuje. Samo zanima me kolk časa pa tole traja. Ker pri nas mali tole dela že več kot 2 meseca.
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 23.10.2008 20:18:41
|
|
|
|
inesc
|
Kar navadi se. Moj sonček je star 6,5 in še vedno rokice v usta oz. zdaj ima že bolj izdelan sistem in si tišči po en ali dva prstka v usta. V kolikor ima rokice v ustih in jih ne cuza je OK, ko jih bo pa začel cuzat, pa jih moraš takoj ven iz ust in zamenjat z dudo ali čim drugim, ker to potem ni dobro za razvoj zob. Slinjenje pa je pri našemu nekje nehalo okoli 4-5 meseca, sedaj pa prihajamo nazaj v to obdobje. Sumim zobke...
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 24.10.2008 11:27:51
|
|
|
|
Simonček
|
Enako dela naš štirimesečnik :) Sem že tudi mislila, da mu je premalo, ker je večji, pa očitno imam zadosti mlekeca. Pa poliva precej. Simona2 - je še vedno nemirna zaradi refluksa med dojenjem? Naš se več ne zvija in ne postaja rdeč v obraz medtem ko je. Poliva pa po vsakem obroku, enkrat je on moker, potem pa spet jaz.... Kakšne refluksne znake si še imela pri tvoji ta mali?
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 24.10.2008 13:07:04
|
|
|
|
LenaG
|
Naša je stara dobra dva mesca in tudi kar pogosto tišči kar obe orkici v usta. Opazila sem, da je to predvsem takrat, ko jo kaj muči oz. tišči v trebuščku. Takrat podreva kupčka ali pa se pokaka (z kar nekaj napora in truda)
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 24.10.2008 18:35:03
|
|
|
|
simona2
|
Ja pri nas je še vedno težava s hranjenjem, občasno ful požrešno je, še večkrat pa zavrača, skoraj vedno pa se dojenje konča z jokom. Pri nas imamo kisli refluks, tako da ne bruha ne vem kako veliko temveč kislo in sesirjeno in imamo tudi ranital zdravilo. Upam, da bo tudi pr nas konec z jokom in odklanjanjem dojenja, ker drugače se mi bo zrolalo . N
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 24.10.2008 19:36:39
|
|
|
|
Simonček
|
Kako je pa s težo? Kljub temu dobro napreduje? Povej mi, prosim, ali je normalno, da je mali po dojenju siten... ne joka, ampak tako nekako se "krega" kot če bi ga mogoče matralo zaradi kisline? Nevem kaj narediti, saj moja P pravi, da ni nič narobe...
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 29.10.2008 14:44:20
|
|
|
|
clara23
|
Pri nas je popolnoma ista situacija . Slinjenje, rokice v usta, jeziček ven.. Izgleda da gre res samo za razvoj
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 29.10.2008 15:54:39
|
|
|
|
dojenček223
|
to je razvoj dojenčka
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 29.10.2008 18:14:14
|
|
|
|
*zoe*
|
Tudi naš je star 2 meseca in se je začel slinit in roke v usta tišat. Me je tudi že zaskrbelo, še najbolj to, da bi začel dobivat zobke . No sedaj sem kar pomirjena, ko vidim, da imate tudi druge isto zgodbo. Kar se pa tiče refluksa - kdaj so pri vas to dobili? Moj drugače zelo dobro pridobiva na teži - 2 kg v 2 mesecih, vendar pa ima pri hranjenju včasih tudi mal čudne štose, ko so hlastanje v eni sapi v drugi pa mi puli joško stran in jo zavrača. Kakšni pa so še znaki?
|
|
|
|
RE: Slinjenje, rokica v usta in jeziček 29.10.2008 22:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 1 mesecu in pol se je naša začela slinit, nenormalno. Ta teden pri 4 mesecih in pol smo dobili 2 zobka. Pa rokice so bile zadnje 14 dni nenormalno skoz v ustih, prstke si je skoz bruznala ob dlesni. Zdaj je šele zanimivo ratalo, ko so zobki, ker ustnico skoz noter drži, ker čuti tiste majhne š****.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Katero ime za deklico?xsandraxKatero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)Hana (
53%)
Lina (
26%)
Taja (
21%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!