|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slike digitalnega fotoaparata
5.6.2007 13:57:31   
srki
Imam en problem, pa vas malo prosim za pomočuser posted image .

Torej, ko slikam z digitalcem, so nekatere slike čisto "meglene" oz. motne. To je enih par slik, druge so OK?

Kaj je temu vzrok?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slike digitalnega fotoaparata
5.6.2007 14:01:40   
Anonimen
Mogoče to, da si prehitro dala foto dol... Kakšen fotoaparat pa imaš?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 14:02:11   
Anonimen
Vzrok je user posted image  fotoaparat. To bo vedno tako. Najbolje, da se navadiš slikat tako, kot si slikala prej, torej fotoaparat na nos in glej skozi lino. Ne imej rok proč od telesa in ne gledati skozi display, medtem ko slikaš. Ker se roke vedno malo tresejo in to je potem tako, megleno. Malo bo bolje, ampak še vedno bo kakšna meglenka vmes. Koliko sem jaz že preklela zaradi teh fotoaparatov! Ne vem, mogoče so boljši tisti, ki imajo vgrajeno tisto proti tresenju.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 14:05:44   
Anonimen
Pri moji teti se isto dogaja, je rekla, da si moraš nekje nastavit, da so lepe slike, ne glede na to, kak slikaš.. Tak, da foto nima nič tu, ampak nastavitve... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 14:09:24   
Anonimen
Ne, ne, foto ima. Če bi bilo kaj nastavljeno narobe, bi bile vse slike meglene. Edino zaslonka bi lahko bila problem, da recimo, kadar fleš izklopiš, prehitro odmakneš fotoaparat, medtem ko je leča še odprta. Ampak to najbrž ni to, če se dogaja samo pri nekaterih slikah pri vklopljenem avtomatskem flešu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 14:12:31   
Anonimen
Meni se isto dogaja. Eno je, da mogoče prehitro pritisneš, ker fotoaparat rabi kako sekundo dve, da izostri sliko, preden lahko slikaš, drugo je, da se nekdo premakne in je zato zamegljeno, tukaj pa pridejo v poštev tudi različne nastavitve, samo meni še ni ratalo zgruntat, kaj in kako nastavit, da se slike ne bi meglile. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 14:14:05   
srki
No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal mojuser posted image .

Mogoče se je res kaj tresel, kaj pa vem.

Drugače pa imam Canon Power Shot A530.

A kaj vreme vpliva na objektiv, glede na to, da je bilo ful vlage zunaj, pa malo dežjauser posted image .

Saj bom mogla navodila pogledat, pa jih ne najdem, sem jih celo popoldne iskala.

Ah, ta tehnika, jaz je kaj preveč ne maram, sem tudi rekla, da je tisti "klasični" fotoaparat še najboljši, tle pa 10000 enih nastavitevuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 14:16:02   
Anonimen
Jaz imam isti fotoaparat.. In dobim take slike, če prehitro umaknem foto.. Tako, da je nekaj treso user posted image

Vreme po mojem ne vpliva nič na to.. Vsaj na mojem ne..user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 14:19:54   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je res kaj potresal zravenuser posted image .

Ah, si me nasmejala. Saj verjetno ni nič narobe, ker vse druge slike so čisto OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 21:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal mojuser posted image .

Pr men tud največ meglenih moj nafotka, njemu skor težko kaka jasna slika rata.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!