Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče to, da si prehitro dala foto dol... Kakšen fotoaparat pa imaš?
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Vzrok je fotoaparat. To bo vedno tako. Najbolje, da se navadiš slikat tako, kot si slikala prej, torej fotoaparat na nos in glej skozi lino. Ne imej rok proč od telesa in ne gledati skozi display, medtem ko slikaš. Ker se roke vedno malo tresejo in to je potem tako, megleno. Malo bo bolje, ampak še vedno bo kakšna meglenka vmes. Koliko sem jaz že preklela zaradi teh fotoaparatov! Ne vem, mogoče so boljši tisti, ki imajo vgrajeno tisto proti tresenju.
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri moji teti se isto dogaja, je rekla, da si moraš nekje nastavit, da so lepe slike, ne glede na to, kak slikaš.. Tak, da foto nima nič tu, ampak nastavitve...
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, foto ima. Če bi bilo kaj nastavljeno narobe, bi bile vse slike meglene. Edino zaslonka bi lahko bila problem, da recimo, kadar fleš izklopiš, prehitro odmakneš fotoaparat, medtem ko je leča še odprta. Ampak to najbrž ni to, če se dogaja samo pri nekaterih slikah pri vklopljenem avtomatskem flešu.
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se isto dogaja. Eno je, da mogoče prehitro pritisneš, ker fotoaparat rabi kako sekundo dve, da izostri sliko, preden lahko slikaš, drugo je, da se nekdo premakne in je zato zamegljeno, tukaj pa pridejo v poštev tudi različne nastavitve, samo meni še ni ratalo zgruntat, kaj in kako nastavit, da se slike ne bi meglile.
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:14:05
|
|
|
|
srki
|
No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal moj . Mogoče se je res kaj tresel, kaj pa vem. Drugače pa imam Canon Power Shot A530. A kaj vreme vpliva na objektiv, glede na to, da je bilo ful vlage zunaj, pa malo dežja . Saj bom mogla navodila pogledat, pa jih ne najdem, sem jih celo popoldne iskala. Ah, ta tehnika, jaz je kaj preveč ne maram, sem tudi rekla, da je tisti "klasični" fotoaparat še najboljši, tle pa 10000 enih nastavitev .
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 14:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam isti fotoaparat.. In dobim take slike, če prehitro umaknem foto.. Tako, da je nekaj treso Vreme po mojem ne vpliva nič na to.. Vsaj na mojem ne..
|
|
|
|
RE: Slike digitalnega fotoaparata 5.6.2007 21:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki No, saj te ki so meglene, oz. dve sta taki, je slikal moj . Pr men tud največ meglenih moj nafotka, njemu skor težko kaka jasna slika rata.
|
|
|
| Stran: [1] |
PleničkaInes_LKdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?pred 1. letom (
13%)
med 12. in 18, mesecem (
21%)
po 18 mesecu (
66%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!