Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 26.8.2012 20:36:33
|
|
|
|
Rožica I
|
Nekaj sem že sama našla, ampak take zadeve za prvo triado ali za pa odrasle, za vmes pa nič kaj, tako da vprašanje še vedno velja .
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 26.8.2012 22:28:15
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Nekaj sem že sama našla, ampak take zadeve za prvo triado Bi mi zaupala to najdbo? Hvala...
|
|
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 27.8.2012 23:46:39
|
|
|
|
LuLu
|
Hvala.. bom pogledala.
|
|
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 28.8.2012 7:19:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni je najbolj všeč knjigica: Naučimo se risati. Sicer pa je takšnih knjig več na tržišču, nekatere so specializirane in bolj zahtevne (recimo živali, vozila,...), potem je ena z junaki iz risank. Nekaj sem pogooglala: ena risani junaki tri štiri pet
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 28.8.2012 7:21:37 >
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 28.8.2012 20:15:58
|
|
|
|
Rožica I
|
Najlepša hvala ! V bistvu sem mislila, da so kje kakšni linki, s katerih se lahko te zadeve sprintajo, ker ne bi ravno kupovala knjig. Torej, če še kdo ve, kje se da snet te zadeve- naprej s predlogi .
|
|
RE: Slikarski oz risarski tečaj za otroke v o... 28.8.2012 22:15:26
|
|
|
|
*bubi*
|
sem v naslovu prebrala "v obliki knjige" in niti nisem več tako natančno brala. How to draw .... pa bo google našel npr. animals people
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?