|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slišala sm da carski rezi...
21.10.2005 11:30:59   
karmy
niso več tako rizični in da jih zdaj lahko imaš več....a je to res? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slišala sm da carski rezi...
21.10.2005 11:42:10   
gamini
Ma, ne vem. Carski rez je v bistvu operacija in je kot vsaka druga operacija lahko rizičen. Mislim, da imaš lahko 3x carski rez (tudi sama sem 3x rodila s CR), potem pa priporočajo sterilizacijo.

LP 

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 12:18:07   
Anonimen
Tako je, lahko imaš tri, potem pa sterilizacija. In tudi to je res, da v veliki večini primerov, če imaš CR enkrat, da imaš skoraj gotovo tudi drugič in tretjič.

(odgovor članu gamini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 17:29:21   
KIRA
do 3, vse ostalo je pa na lastno odgovornost in jih praviloma ne izvajajo več kot 3 - so zelo redke izjeme...

LP

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 22:21:28   
nkristovic
Pozdrav vsem. Sem čisto nova tukaj.
Sem pa tudi sama imela CR 1x, pa so mi zdravniki povedali isto, lahko ga imaš največ 3x in če ga imaš 1x ga imaš skoraj zagotovo tudi drugič. Bila sem pa v bolnici vse skupaj 10 dni. En dan prej, potem CR, naslednji dan od CR pa so začeli štet 8 dni, 8 dan so odvzeli šive in sem - huurrraaa, končno lahko šla domov.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

spanje
1hruška

Kdaj je vaš otrok začel spati 1x na dan?

9 mesecev (37%)

1 leto (28%)

1 leto in pol (15%)

kasneje (19%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!