Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 18:14:20
|
|
|
|
.ču
|
Mislim,da lahko,saj je čist naravna zadeva.Sama sem večkrat popila tudi čaj z medom in limono. Drugač bi ti pa v lekarni mogl povedat a se lahko jemlje,al ne-po moje:zmeden2: Če pa tako zelo kašljaš,bi blo pa vseen dobro,da obiščeš svojega zdravnika,lahko,da bo potreben antibiotik.Ponavadi predpišejo Hikonsil,če je mamica noseča ali če še doji. Pa čimprejšnje okrevanje:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 18:58:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Lahko. Meni so ga dali v lekarni, ko sem povedala, da dojim.
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 19:21:08
|
|
|
|
spacey
|
Pikaču: A po porodu ne bom smela piti čaja z medom? :zmeden:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 19:36:21
|
|
|
|
.ču
|
Ja,lahko,zakaj pa ne? A sm spet ful zakomplicirala,da se sploh nč ne razume:zmeden: SORRY:ups:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:05:07
|
|
|
|
spacey
|
Mogoče sem pa jaz narobe razumela...sorry :) Sem si prav oddahnila, ker jaz čaj z medom obožujem in bi mi bilo prav hudo, če ga ne bi smela pit... Hvala in Lp; P 9nebesa 32t
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:31:39
|
|
|
|
.ču
|
Mislm,da boš sama poj najbl vidla,kaj tvojemu:duda:paše.oz česa bolš da ne piješ ali ješ.Predvsem mislim na krče. Drgač pa jes čaja brez limone sploh pit ne morem,tko da jo skoz uporablam. Želim ti enega zdravega:duda: P.S.na ta dan,ko maš rok,je tud moj možek rojen! Lp:rozica:
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 20:53:58
|
|
|
|
spacey
|
A res, na prvi dan pomladi...kok lepo, tut naša starejša nečakinja je rojena na ta dan. 9nebesa Hvala za nasvete, saj imaš res malo bom pa ja mogla experimentirat, ane? :) Lp; P 9nebesa 32t
|
|
|
|
Slezov sirup in dojenje? 19.1.2005 22:06:20
|
|
|
|
leah
|
tako,sem šla k dežurni zdravnici prejle,in je ugotovila,da imam bronhitis:(Mi je pa predpisala Hiconcil antibiotike,tako,kot je rekla Pikaču.Upam,da bojo pomagali,ker sem že čist fertik.Slezov sirup pa tudi lahko pijem.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?