|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sleepy wrap
2.9.2008 12:58:43   
Dali*
Pozdravljene punce, sem mamica v pričakovanju svojega prvega otročička in me zanima, če katera izmed vas uporablja Sleepy wrap in kakšne izkušnje imate.

Razmišljam o nakupu le tega, ker ga lahko uporabljajo tudi moški. Mislim, da bi bil moj lubi smešen s kakšnim barvitim slingom, heh.

Hvala in lp...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sleepy wrap
2.9.2008 12:59:23   
Dali*
Našla sem ga pa tukaj...http://www.mojskratek.si/SleepyWrap.htm

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 13:16:47   
Pandica
Žal nimam Sleepy wrap-a, imam pa sling in mei tai, super zadeva   user posted image   V slingu sem jo nosla, ko še je bila čisto majhna, zdaj pa uporabljama mei tai. Mala noter full uživa in ponavadi kar hitro zaspi tako ji je všeč, ko jo mami nosi   user posted image

Saj pa med to veliko ponudbo lahko izbereš tut kakšen sling ali pa mei tai enobarven user posted image   no, sama se odloči kaj bi raje imela.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 13:17:58   
Anonimen
Jaz ga uporabljam od Tisinega 9-ega dneuser posted image Zdaj jo nosim zadaj in je super zadeva,prav tako nam je pomagalo v obdobju ,ko so rasli prvi zobki in je bil problem uspavanja.
Če te še kaj zanima mi piši na ZSuser posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 13:31:32   
RMRM
Zeloooo zadovoljna. Si sploh ne predstavljam več, da ga ne bi imela.

Priporočam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 13:34:26   
Dali*
Punce, pa ste ga naročile kar preko spletne trgovine Moj škratek?

Me veseli, da imate dobre izkušnje. Mojemu dragemu je tudi všeč. Saj, če greš na hitro v trgovino, ali pa kaj na hitro skočiš v mesto, ni potrebno vedno vlečt ven vozička, se mi zdi full praktična zadeva. Dejansko, imaš otroka lahko vedno poleg, tudi doma, ko kaj počneš.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 14:18:20   
Dali*
No super, jaz sem to temo odprla na forumu dojenček, ker imajo valjda mamice izkušnje kako je s to rečjo. Sedaj, pa menim, da ne bom dobila nobenega odgovora več, glede na to, da tu čvekamo punce v pričakovanju.
Ajej...ampak, kaj čmo, so mi pač premaknili temo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 15:08:28   
massylou
Ja, ti slingi in razni nosilni pripomočki so fajn stvar. Pa dolgo jih imaš lahko. Vse mamice, ki jih poznam in imajo takšno ali drugačno "napravo", so navdušene. Meni je žal, da pri taprvi nisem imela nič, ker so bila obdobja, ko so mi roke do tal visele...
Pri naslednjem otroku si bom omislila enega.
Za omenjeno trgovino pa mislim, da je tako, da lahko zamenjaš, če ti ni ok. Pa tudi rentajo, da sprobaš, kaj ti odgovarja.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2008 15:39:04   
Dali*
Ja, saj sem brala na netu, da jih tudi rentajo. Ampak nisem iz LJ in tudi zelooo redko grem v LJ. Sploh pa bi si ga rada kupila pred rojstvom, oz. lahko dam komu idejo naj ga kupi, ko bodo vsi spraševali kaj kupiti.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2008 19:22:00   
vianne
Tiste ki imate mei tai me zanima kje ste ga kupile.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2008 19:30:33   
Dali*
vianne, na mojem drugem posu imaš link. Pojdi na prvo stran te trgovine in imajo poleg sleepy wrapa še ostalo.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 23:27:26   
Aurea
Sling z obroči je tudi fajn izbira za to, da nosijo tudi očkoti, ne samo mamice user posted image
Najcenejši so na internetu malo čez 20 eur s poštnino vred (e-bay) Celebrity slings, iz Anglije, pridejo pa v 2-3 tednih.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 23:54:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2008 9:56:38   
Aurea
Na YOU TUBE vtipkaš: Ring sling ali Hotsling ali samo Sling ali Wrap...itd. in dobila boš filmčke, ki ti praktično pokažejo, kako nositi otroka na različne načine, primerne njegovi starosti. Zraven slinga pa ponavadi dobiš opisna navodila s fotografijami.

Meni so filmčki zelo pomagali - prej sem se nekaj matrala, sedaj pa en-dva-tri namestim tamalo noter user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2008 16:31:59   
Ylenia
men se to tut zdi zelo prakticna zadeva, pa mislim da si bom omislila kaksen tak trak ko bom mela kaj noter za pospravit user posted image
vseeno mi pa ni jasno  kaksen sling/trak je primeren za novorojencka ki se lezi, pa potem za malo vecjega otrocka ki ze sedi...
ce sem prav razumela je sleepywrap tisti zelo elasticen trak primeren predvsem za novorojencke? sling pa ni elasticen in je tudi za vecje otrocke? al so se kaksne pomembne razlike?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2008 16:40:47   
Dali*
Ylenia - sleppy wrap je primeren za ortočičke od rojstva pa tudi do 4- 5 let. Poglej si na njihovi strani. Odtipkaj Sleppy wrap v iskalnik in tam je full fotk, otrok različnih starosti. Štorklje, pestunje...so pa res bolj za malčke.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2008 20:03:50   
skuštrana
http://www.ringaraja.net/forum/forumid_233/tt.htm

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.9.2008 19:57:31   
Dali*
skuštrana, vseeno hvala za link, ampak sem si ga v celoti že prebrala 2 tedna nazaj.

Žal tam izmenjujete izkušnje samo glede slingov, štorkelj, ipd.

Mene pa zanima točno za Sleepy wrap.

Hvala vseeno, ampak o drugih stvareh že vse ˇvemˇ.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.9.2008 21:53:28   
birdy
Jst mam slipija in je krasen. Res da tamale nisem kej dost nosila, ker je bla že kar velika ko sem ga kupila sam v slipiju teže otroka praktično ni čutit. Po tistem groznem kenguruju je blo to res zakon!!! Ga bom pa zdej v drugo tok bolj sprobala, zdej k bom lohk od začetka štartala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2008 10:27:14   
Vanja1
Super temo si odprla Dali* Tudi sama razmišljam o nakupu kakega slinga ali podobno .Sedaj se pogledala tega Sleepy wrap in mi je še najbolj zanimiv. Če ga boš nabavla povej kje si ga, ampak mislim da tale cena na mojškratek.si ni pretirana.

LP

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2008 7:24:57   
Dali*
Nabavila ga bom pri Mojem škratku, po mojem kar po pošti. Berm, da imajo punce super izkušnje s tem, tako da menim, da bom ostala kar pri sleepiju. Saj slingi so mi tudi všeč, pa kljub temu.

(odgovor članu Vanja1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2009 22:40:33   
Solaris
Če ga katera prodaja (sleepy wrap), se priporočam:

solaris987@gmail.com

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2009 23:10:42   
barika
JAz imam baba sling (nekaj podobnega, kot je v pikapolonici) in je super! mali je star 14 mesecev in se še sedaj nosi.user posted image
Si bom pa za naslednjega verjetno sama sešila  nekaj takšnega ... user posted image za zimo.

(odgovor članu Solaris)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 0:14:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.2.2009 9:33:28   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ej barika, kje si tole dobila?

http://www.jaijai.co.uk

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.