|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sled potu na belih oblačilih
31.3.2010 16:10:17   
Palčica*
Opazila sem, da po pranju nekaterih belih majčk v predelu pazduhe ostaja rjavkast madež-predvidevam da gre za sled potu. Poizkusila sem že vse možne preparate za odstanjevanje madežev a uspeha ni. Zdaj...belila še nisem poizkusila,ker nisem prepričana da uspeh bo,oziroma se bojim, da bodo oblačila uničena, pa čeprav jih zaradi madežev že sedaj ne nosim več.
Če ima kdo kakšen predlog kako rešiti težavo bom vesela.

Hvala za pomoč .

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sled potu na belih oblačilih
31.3.2010 18:40:46   
mini86
hja to bi pa tud js rada vedela

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2010 18:42:05   
baguSka
tud mene zanima to.. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2010 19:02:37   
enea
Probajte z belilom, oz. varikino za delikatne cunje, pustite v vodi ( z varikino) čez noč, potem pa operite normalno v stroju, ni treba splaknit, bo stroj, pa tudi druge cunje ne bodo oškodovane , ker je varikina za barvane cunje. Če je pa majčka prav bela-bela, brez kakršnih koli barvnih odtenkov, pa lahko tudi z navadno varikino. Edino kar je, nisem še probala, sem pa slišala, da po tistem pranju, perilo se ne sme sušit na soncu, ker postane rumeno.user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2010 20:33:07   
malania
Ja, ti fleki res niso fajn. Jaz predvidevam, da so prej od kakšnih deodoroantov kot od potu.
Moja mami taki cunje čez noč namaka v Vanishu. Potem pač da normalno prat.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2010 20:52:14   
blaža
Obstaja samolepilna zadeva, prav v ta namen in se nalepi na srajco v predlu pazduhe, da se prepreči te madeže.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2010 0:12:06   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Ja, ti fleki res niso fajn. Jaz predvidevam, da so prej od kakšnih deodoroantov kot od potu.
Moja mami taki cunje čez noč namaka v Vanishu. Potem pač da normalno prat.

user posted image sm probala in so se vedno... user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2010 8:21:08   
malania
Jaz pa sem ravno pred kratkim slišala (od večih oseb), da zelo hvalijo Perwolov tekoči prašek, v taki beli flaši - baje da celo posivele cunje naredi nazaj bele. Sama ga sicer še nisem probala.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2010 19:46:45   
baguSka
Jah eno je da cunje postanejo spet bele, drugo pa je, da odstrani take trdovratne madeze.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 21:01:33   
Barbara_L
Poskusila sem že vse sorte, pa ni bolje. Verjetno je odvisno tako od tkanine kot tudi od samega potu...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.5.2010 11:26:31   
mini86
Madeži od deodoranta Namažite z mešanico 1 dela belega kisa in 4 delov vode. Sperite. Ali pa madež navlažite z vodo, vtrite malo pecilnega praška in pustite čez noč.

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2010 19:27:57   
posastka
mini 86: beli kis - alkoholni ali kateri drugi?

ja tudi jaz sem probala že vse živo, tako da je zaenkrat edina rešitev majico v smeti in v šoping po novo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2010 20:14:27   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: posastka

mini 86: beli kis - alkoholni ali kateri drugi?

ja tudi jaz sem probala že vse živo, tako da je zaenkrat edina rešitev majico v smeti in v šoping po novo

pa kva pa vem..to sem prebrala na netuuser posted image user posted image

(odgovor članu posastka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?