|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slana hrana?
14.10.2004 22:13:08   
Seven*
A solite svojim otrokom hrano? Kako je se tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slana hrana?
14.10.2004 22:14:57   
Teni_
Jaz ji včasih(ampak res samo včasih) čisto malo, ravno toliko da je, če je brez okusa.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slana hrana?
14.10.2004 22:21:56   
malika
jaz sem začela solit,ampak zelo malo po 6 mesecu. do takrat ne. je pa bolje namesto soli uporabljat zaćimbe. zelo dober je ročmarin ali pa timijan pa majaron

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slana hrana?
15.10.2004 7:58:44   
dory
Jaz minimalno vedno solim...ce ne nas gospodic nic ne papca :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slana hrana?
15.10.2004 9:56:43   
Anonimen
Tudi jaz sem malo solila. Sicer je bolje čimmanj, ampak imamo menda pač predsodek, da potem ni tako dobro. Pa ne vem, če je to samo predsodek. Pri otroku se to točno vidi. Če malo posoliš, veliko raje je.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slana hrana?
15.10.2004 10:22:33   
BARBARA R.
Dojenček zaradi slabše razvitih ledvic ne more sprejeti natrija.Ker so nekatera živila že sama po sebi slana in vsebujejo natrij,dojenčkom ne dodajamo soli.Ne vem pa do katere starosti je to mišljeno.

Stvar okusa glede soljenja je res le v (naših) glavah.Pri nesoljenih oziroma malo soljenih živilih pride okus veliko bolj do izraza in še bolj zdravo je.

:muca:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slana hrana?
15.10.2004 11:36:46   
mehurčica
Ne solim mu ne hrane in ne pameti.:)-hehehe:)- Dodam pa malo začimb. Naprimer bazilika, peteršilj, mediteranska(začimbna mešanica-v flaški), majaron...
:miska::muca:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slana hrana?
15.10.2004 22:37:36   
Ro-La
Jaz mu malo posolim, ker drugače on jedel bo ne čisto nič.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slana hrana?
20.10.2004 7:44:51   
Shila
mamice, jaz bi vam sol odsvetovala, vsaj do drugega leta. Kajti obstaja večja verjetnost za povišan krvni pritisk ko bodo že v letih.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.