Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sladoled brez jajc in mleka 16.6.2006 9:51:25
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi smo se odločili,da ga bomo pripravili kar sami in to iz sadja katero je dovoljeno,enostavno ga bomo zmiksali in dodali malo prekuhane sladke vode,tistemu,ki je premalo sladko in zamrznili.To naj bi bile potem sadne lučke.
|
|
|
|
RE: Sladoled brez jajc in mleka 16.6.2006 11:22:16
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz pa uporabim banano ki je nadomestek sladkorja in smetane in jo zmiksam skupaj z zmrženimi jagodami ali drugo zmrženo sadje poskusi zelo dobro(moj tast ni verjel da ni to kuplen sladoled)
|
|
|
|
RE: Sladoled brez jajc in mleka 18.6.2006 9:33:57
|
|
|
|
trdozimc
|
Pred kratkim sem videla v reklami od Bofrosta rižev sladoled v banici, vendar preveri, če je res brez mleka. LP
|
|
|
|
RE: Sladoled brez jajc in mleka 7.7.2006 21:23:10
|
|
|
|
polonaa
|
V Merkatorju dobiš odličen sojin in rižev sladoled.Sama ga lahko pripraviš tako,da kupiš sojina sladko smetano,jo zmiksaš,dodaš zmoksano sadje,to vse skipaj zmešaš,po želji sladkaš in naliješ v modelčke za lučke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Prvi otrokAnjušaPri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?18-21 (
15%)
22-25 (
31%)
26-29 (
35%)
30-33 (
14%)
34-37 (
3%)
več kot 37 (
1%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!