Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slabosti/glavoboli po 30.tednu ? 25.1.2009 11:07:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
Lorencia, jaz v prvi na začetku nisem imela nobenih težav ampak tam proti koncu nosečnosti so se pojavili glavoboli pa vročina; sem obiskala G in me je pregledal pa tudi in vse je bilo OK, le počivat sem mogla mal več.... pri enih je slabost na začetku, pri drugih na koncu nosečnosti; če čutiš otročka, ne skrbi, morda kakšen čajček za pomiritev in to je to....
|
|
|
|
RE: Slabosti/glavoboli po 30.tednu ? 25.1.2009 11:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Izmeri si pritisk....možno je, da imaš povišan krvni tlak.
|
|
|
|
RE: Slabosti/glavoboli po 30.tednu ? 25.1.2009 11:25:02
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Izmeri si pritisk....možno je, da imaš povišan krvni tlak. Nimam povišanega pritiska. cel čas imam dejansko zelo nizek pritisk in to vedno.
< Sporočilo je popravil Lorencia -- 25.1.2009 11:27:02 >
|
|
|
|
RE: Slabosti/glavoboli po 30.tednu ? 25.1.2009 12:04:45
|
|
|
|
yania
|
Jaz sem zdaj v 35.tednu in mi je tudi stalno rahlo slabo, že kak teden..kakšen dan manj, kakšen bolj...imela sem slabosti v prvem tirmesečju, pa sem ugotovila, da pač ne prenašam nobenih dodatkov-vitaminov, celo folno sem ukinila v 8.tednu, ker pač ni šlo...in takoj je bilo boljše...če kaj jemlješ kake vitamine, mogoče je za tvoje slabosti krivo to... no za zdajšnje slabosti, ko se bližamo koncu, pa je po mojem kriv pritisk na želodček, saj je vse tesno noter...in malčkom primanjkuje prostora....ni kaj..saj bo kmalu bolšje....
< Sporočilo je popravil yania -- 25.1.2009 12:05:31 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?