|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabosti/glavoboli po 30.tednu ?
25.1.2009 10:58:10   
Lorencia
Pozdravljene,

sem v 33.tednu in že več kot teden dni se dnedvno srečujem s jutranjim glavobolom in rahlo slabostjo.
Ni mi slabo tako zelo, da bi bruhala ( sicer sem 1x, vendar mislim da je bilo takrat krivo kosilo ) - vendar vseeno čutim slabost ( v grlu, ko ti je slabo ).

To čutim vedno v dopoldanskem času do kakšne 13h.

Zanima me ali ima katera podobne izkušnje, da so se slabosti začele po 30.tednu ( ali glavoboli ).
Nimam visokega pritiska, beljakovin v urinu, sladkorne ali bolečin v žlički.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabosti/glavoboli po 30.tednu ?
25.1.2009 11:07:17   
mama_milchy
Lorencia, jaz v prvi user posted image  na začetku nisem imela nobenih težav ampak tam proti koncu nosečnosti so se pojavili glavoboli pa vročina; sem obiskala G in me je pregledal pa user posted image  tudi in vse je bilo OK, le počivat sem mogla mal več....
pri enih je slabost na začetku, pri drugih na koncu nosečnosti;
če čutiš otročka, ne skrbi, morda kakšen čajček za pomiritev in to je to....

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 11:09:53   
Anonimen
Izmeri si pritisk....možno je, da imaš povišan krvni tlak.

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 11:25:02   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Izmeri si pritisk....možno je, da imaš povišan krvni tlak.

Nimam povišanega pritiska.
cel čas imam dejansko zelo nizek pritisk in to vedno.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 25.1.2009 11:27:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 12:04:45   
yania
Jaz sem zdaj v 35.tednu in mi je tudi stalno rahlo slabo, že kak teden..kakšen dan manj, kakšen bolj...imela sem slabosti v prvem tirmesečju, pa sem ugotovila, da pač ne prenašam nobenih dodatkov-vitaminov, celo folno sem ukinila v 8.tednu, ker pač ni šlo...in takoj je bilo boljše...če kaj jemlješ kake vitamine, mogoče je za tvoje slabosti krivo to...
no za zdajšnje slabosti, ko se bližamo koncu, pa je po mojem kriv pritisk na želodček, saj  je vse tesno noter...in malčkom primanjkuje prostora....ni kaj..saj bo kmalu bolšje....

< Sporočilo je popravil yania -- 25.1.2009 12:05:31 >

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?