Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slabost otroka med vožnjo 16.7.2020 9:57:27
|
|
|
|
GregaBre
|
Živjo :) Ker sta otroka izgubila mamico v prenesenem pomenu, sem se odločil, da se za začetek vpišem na forum, kjer upam, da mi boste lahko pomagali :)Mamica se je pač odločila, da očeta po 3 letih razveze, distancira od otrok, tako da se žal ne morem nanjo obrniti oziroma zanesti 🤷🏼♂️ Že dlje časa opazujem, da sin (5 let) na dolge razdalje vožnje z avtom bruha.Skratka, problem je nastal, ko se je z novim partnerjem preselila 180km stran od rojstnega kraja. Torej moram 3 vikende na mesec otroke voziti po ovinkih in stranskih cestah. Tudi druge relacije bruha, ko se vozimo bolj po dolgih/ovinkastih cestah. Na AC pa teh problemov ni. Torej me zanima, kako to rešujete? Uporabljate kakšna zdravila? Mogoče zalimati popek?Sem že sprobal otroke voziti z praznim želodcem, polnim želodcem, z veliko vode, z zalimanim popkom ampak stanje se ne izboljša? Kaj priporočate starši, kateri imate podobne probleme? Hvala
|
|
|
|
RE: Slabost otroka med vožnjo 20.7.2020 9:10:11
|
|
|
|
Katka123 RR
|
Pozdravljen! glede vožnje po ovinkih mi je zelo znano.. imajo moji nečaki isti problem in tudi jaz sem imela ta problem ko sem bila majhna. Z leti izgine je pa takrat pomagalo da se je vzela tableta proti slabosti za otroke pol urce pred vožnjo... dobijo se v lekarni brez recepta.. srečno :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?