Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 13:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem če lahko slabost pripišeš nosečnosti. Počakaj še teh par dni pa naredi test. Meni je tudi slabo k gledam folk v službi pa nisem noseča
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 14:00:08
|
|
|
|
RAKICA2007
|
florecita... mogoče je vse drugače pa imam jaz pred, med in po ovulaciji tako grozno slabost (2-3) dni.... da vedno mislim, da je - pa nikakor ne more biti če je načrtovano, upam da kaj kmalu ugledaš
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 14:07:49
|
|
|
|
janapan
|
večja verjetnost je, da si kaj slabega pojedla, verjetno pa deluje psiha.....
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 14:09:17
|
|
|
|
isabeaux
|
možno bi bilo, če je bila prej o...pa vama je uspelo...namreč, jaz sem začela bruhati dva dni preden bi mogla priti m...in to v tretji nosečnosti...pri prvih dveh pa nisem imela niti malo slabosti...je pa vse odvisno od nivoja progesterona...saj je ravno ta kriv za slabosti... no slabo mi je bilo vse do 13 tedna in to zelooo sedaj pa imamo že tretjerojenko staro 3 mesece
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 20:48:15
|
|
|
|
anity_1
|
Čisto možno je da si noseča.. Počakaj dva dni po predvideni M in potem naredi test, seveda če ne boš dobila M.. Če je nosečnost predvidena, upamo na
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 28.7.2010 20:49:01
|
|
|
|
anity_1
|
Aja, florecita, kaj pa kakšni drugi znaki nosečnosti - boleče prsi, utrujnost ... ?
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 29.7.2010 7:51:42
|
|
|
|
florecita
|
Danes zjutraj ko sem vstala iz postelje, so me zabolela še prsa,.. po navadi so me v ciklusih,ko se ni prijelo, zeloo bolela prsa takoj že od ovulacije naprej ali pa sploh ne. morda imam v ustih malo več sline in pa neverjetno sem lačna.... kar mi sploh ni podobno počakali bomo do nedelje in upamo na
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 29.7.2010 8:10:40
|
|
|
|
shyshy
|
Floresita, mislim da se vse pred pričakovanim ali počutimo obupno in imamo neke znake nosečnosti, ki pa jih v največ primerih povzroča ravno psiha, kot so ti povedale že punce prej... Jaz imam vsak mesec znake Tako da zdaj že vem da to so znaki za in ne za Pa vsi upamo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 29.7.2010 8:14:18
|
|
|
|
florecita
|
ma ne vem... ker je to prvi mesec, ko nisem pa res nič ''navijala'' za nosečnost in nič preveč psihirala, ker imam neke odločitve v življenju za sprejet, pa me zanima, če jih bo treba prestavit zaradi samo to no, videli bomo drug teden
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 29.7.2010 8:26:23
|
|
|
|
vesna_b
|
florecita - al ponavadi se ravno takrat prime... no, če je načrtovana, tudi jaz upam, da bo
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 2.8.2010 8:15:02
|
|
|
|
florecita
|
Novica za vse, ki ste mi odgovarjale na moji temi..... ja, danes je test pokazal !!!
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 2.8.2010 8:50:06
|
|
|
|
lananai
|
Čestitke! Vidiš, rata, ko najmanj misliš.
|
|
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 2.8.2010 12:51:05
|
|
|
|
isabeaux
|
bravooooo
|
|
RE: Slabost malo pred pričakovano M? 2.8.2010 12:55:22
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?