Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 13:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! za ovulacijo vem, kdaj sem jo imela...v petek, takrat sva tudi pridno v soboto me je nekaj močno preseklo v jajčnikih, da sem se kr zvila,... dans pa že čutim rahlo slabost, kr naprej me sili na bruhanje... tudi na wc hodim pogosteje... in sedaj je PRVIČ, da po končani ovulaciji nimam belega toka,... in nič srbeža,kot prejšnje mesece,...ko sem imela kr neka vnetja,..oz.okužbe,... upam, da je tudi to pripomoglo k boljšim pogojem za zanositev,... da ni to le moja psiha
|
|
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 13:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
pomojm je psiha...
|
|
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 14:00:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se je taka psiha izkazala za nosečnost.
|
|
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 14:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri nas se je taka psiha izkazala za nosečnost. a si imela samo slabosti? ker meni je najbolj ''čuden'' ta tok. Še kr sluzast,... mislim navaden no, ne tist bel, kot prejšnje mesece recimo....
|
|
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 14:15:24
|
|
|
|
Urshy78
|
slabosti v nosečnosti se ponavadi pojavijo v 6. tednu, tako da ti sigurno dela psiha.
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 24.5.2010 14:18:05
|
|
|
|
FLOWR12
|
Psiha bo
|
|
|
|
RE: Slabost 4.dan po ovulaciji... 26.5.2010 18:48:46
|
|
|
|
Taddy78
|
Mogoče se je prijelo, ampak 3.dni po O pa še res ne moreš biti ne noseča in ne moreš imeti nosečniških znakov...tako da ja...četudi bo test na koncu ti trenutno dela psiha, ker to ne morejo biti znaki nosečnosti, ki je ni (sploh ne vem od kod ideja, da bi te lahko zaradi nosečnosti že naslednji dan štihalo v jajčnikih)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?