|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost 1. mesec???
17.11.2008 7:58:14   
Anonimen
Pozdravjeni! Zanima me, če je možno, da se slabost pojavi že 1 teden pred dnevom, ko naj bi nastopila user posted image ? A ko ti je enkrat slabo, ti je potem vsak dan ali kak dan in potem nekaj časa ne in spet kak dan?
Hvala za odgovor in lep deževen pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost 1. mesec???
17.11.2008 8:08:33   
tihoupanje
Pojem "slabosti" je zelo širok.user posted image

Če ti občutiš slabosti te dni, je za to velik vzrokov....Mogoče si živčna, imaš trebušno gripo, hormonsko neravnovesje, ti je muka od celega življenja....ali pa si na začetku nosečnosti...

Nisem še slišala, da bi se slabosti začele tako zgodaj. user posted image Ponavadi punce naredijo test, skoraj ne morejo verjeti da so noseče in potem čez en teden jih udarijo slabosti....

Kdo ve, kaj je pri tebi vzrok??!!!?!? Nihče.....user posted image

Vsi lahko ugibamo.....

Kaj pa ti misliš???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 9:18:05   
Najaa
V prvi nos. mi je bilo slabo in vrtelo se mi je že nekaj dni preden bi morala dobit M. Tako da ja, je mogoče.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 9:27:16   
zmajaz
Tudi jaz sem v 1. nosečnosti šla kupit test, ker mi je bilo tako zelo slabo. In res sem bila noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 11:16:28   
Anonimen
Večina jih reče, da čutijo slabost tam v 2., 3. mesecu. Je pa verjetn možno tud v 1. mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 11:22:25   
a.jrad
Ja tudi jaz sem imela slabosti in vrtoglavico že pred izostankom m. Tako da je mogoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 15:00:48   
Eva MT
Meni je v tej nosečnosti bilo tudi slabo že teden pred izostankom menstruacije.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 19:05:04   
*talcy*
ANONIMNA...seveda je možno jaz sem bruhala in slabosti imela takoj ko se je prijelo ene 15dni prej ko sem imela za dobit menstruacijo ... test naredila 5 dni pred M. in bil pozitivenuser posted image

(odgovor članu Eva MT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2008 15:49:16   
Chebellca
Meni je bilo slabo že teden pred predvideno M, zdaj pa sem že v 6. tednu nosečnosti user posted image Tako da je možno, da si user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......