|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost
8.1.2008 19:33:44   
maartinca
Vem da je bilo že veliko povedanega na to temo ampak vas vseeno prosim za nasvet s čim si blažite slabost. Pa ni le jutranja ampak kar čez cel dan, teden ... V prvi nosečnosti je bilo vse super no sedaj pa slabo za po p....

Hvala, Martinca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost
8.1.2008 19:39:52   
StBarbara
...ne vem jaz sem skos po malem nekaj jedla; nikoli do sitega, ker mi je bilo potem še bolj slabo.

Moja kolegica pravi, da so ji pomagali ingverjevi bomboni ( meni niso, ampak za vsak slučaj probaj, če pri tebi deluje)

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 19:43:45   
polly80
lp

tudi sama sem dala skozi te slabosti,na srečo so sedaj ponehale..ponehale so tam okrog 15.tedna..imela sem jih tudi čez cel dan,najbolj proti večeru..žal nič ne pomaga,samo da nekaj malega prigrizneš,jaz sem vseeno vse izbruhala..sem poskusila z juhicami,sadjem,vsem...pa žal nič ni pomagalo..pač glej,da če ti je slabo nekaj prigrizneš-kakšen kreker ali kaj podobnega..malo potrpi,bo potem  boljše..te pa razumem,je hudo..jaz imam še takšno službo,da sem morala v bolniško (sicer še iz drugih razlogov-krvavitev),ker takšna nisem mogla delat..
upam,da te slabosti čimprej minejo

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 21:13:08   
Muklla
Tudi meni je bilo dosti slabo. Slabost se je vlekla do 12.t. Slabost sem blažila z limonado - je pomagalo. Poskusi.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 23:21:14   
mami_miki
zjutraj sem obvezno jedla...malo po malo ja...

ej...ampak če sem čist iskrena...meni ni nič pomagalo-do 7 mesca slabo vsak ljubi dan, fuuuuuuuuul slabo...pač potrpiš za sebe in otročka, pa čakaš kdaj bo 9 mesec minlo-saj gre kar hitro, potem ugotoviš...

no...po 7 je bilo bolje...

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 9:56:59   
pety78
No, meni je pomagala coca cola. Sem jo pila po požirkih. Sedaj pa žvečim čigumije, pa lizike ližem, tudi z okusom coca cole, pa mentolove bonbone...Mater, jaz bom sladkorno fasala...user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 10:16:32   
NinKa
Pety78, tega tut jaz ne razumem najbolj, ampak men v zadnjem času tut boljše po Pepsiki, ker Cola mi ma preveč mehurčkov in cukra. Čudno ampak res.

Drugače pa so te moje slabosti že stalnica že iz prve user posted image , tako, da sem po napovedih G, da bo v drugo bolje obupala. Pomaga če jem, mleka sicer ne smem, ampak mlečne izdelke komot user posted image

V prvi user posted image  mi je pa pomagalo če sem jedla vložene breskve in albert kekse. Potem pa ko ni več nič pomagalo pa sem dobila tablete proti bruhanju.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.