|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabost?
12.1.2009 8:22:40   
3T
Zaupajte mi prosim s čim ste se uspešno borile proti slabosti v nosečnosti?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabost?
12.1.2009 9:02:51   
detelja
vedno, ko sem začutila, da mi kruli sem nekaj malega pojedla, ingverjev čaj, palčke, tablete, čim več tekočine...pa še neke svečke so-vstaviš si jo v ta zadnjo, sicer nekatere imajo prej drisko kot pa jim pomagajo pri slabosti

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 12:21:39   
tulpek
Meni ni pomaga nič. Mogoče pa dobim na tej temi še kakšno novo idejo. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 12:34:56   
Najaa
Želodca nisem smela imet praznega.
Drugače pa s cockto. Sam sem prepozno ugotovila, da mi pomaga. user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 12:36:30   
elevitka
Želodec nesme nikoli biti prazen, grickajte bobi palčke, prepečenec, ingverjeve piškote, pijte dosti tekočine, vodo in noter ožemite limono, presenetljivo mi je pomagal tudi kak kozarec kokakole, in radenske z kalcijem in magnezijem. Folno in ostale vitaminske preparate ki jih jemljete, vzemite med jedjo, ne na prazen želodec. Mogoče vam bo pasalo tudi kislo mleko ali navaden jogurt - meni je. Jejte male obroke večkrat na dan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 12:44:08   
baby blue
pravijo da pomagajo zjutraj preden vstanete iz postelje tudi krekerji... potem počakajte 10 minutk in šele nato vstanite... to bom jst probala čeprov slabosti nimam še

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 13:05:02   
Hope2
Vedno nekaj v trebuhu, obvezno zajtrk, čez 1 uro babana, čez 1 uro juha, čez 1 uro kosilo, pol pa skoz neki po malem

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 14:29:13   
manna
Metin čaj in krekerji kar naprej. Pa misel na to, da je slabost pravzaprav normalen, celo dober in pozitiven znak - da nekaj najlepšega raste v trebuščku! 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 17:18:36   
tulpek
Meni to s hrano ne gre, ker samo pomislim na njo, pa že čutim upor želodca. Tudi kakšna kokta, tonik, radenska mi ne odgovarjajo. Pijem pa ogromno vode. Po krekerjih imam grozno slab občutek v želodcu, to že od prej, pred user posted image . Lahko največ 4 pojem.
Sem ugotovila, da je še najboljše spat iti. Sem šla danes in sem se zbudila brez slabosti in zaenkrat je še čisto rahla, kot da je ne bi bilo.

Hrana, ki mi pa paše: navadni jogurt, banana, čokolešnik in mlečni gris. Tudi metin čaj mi je ok. Ingverjevega pa komaj spravim dol, pa še brez učinka se mi zdi.

Komaj čakam, da minejo slabosti. Saj baje se pri večini končajo do konca 1. trimesečja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 17:20:46   
Pupa7
meni ni pomagalo nič, pomagalo je počakat do 2. trimesečja pa se je nehalo user posted image tako da vam želim da tegobe hitro minejo!!! user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 17:22:52   
Anonimen
jaz sem mogla skojz nekaj žvečit da mi ni bilo tako slabo!

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 17:47:59   
TomTaylor
Omililo mi je slabost: vsaj grižljaj hrane in sweppes. Kokakola mi je presladka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2009 18:04:51   
nastasja
Meni je bilo slabo do 17. tedna... sem bila dvakrat v bolnici zaradi dehidracije....in seveda shujšala za 6 kg. Jedla sem po malem.  v glavnem pire krompir pa malo mesa puranjega čim manj mastnega ....pila cocacolo......zjutraj pa belo kavo pa kruh.....sadja nič ....zelenjave nič...
zdaj imam 18 kg viška....včasih me še malo poslabi....sem pa v 35. tednu..

Jej tisto kar ti pač paše....
saj bo minilo

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?