Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slabost, zgaga in špikanje 10.5.2008 10:14:22
|
|
|
|
mmmc
|
Živjo, en teden mi je že slabo in me rahlo špika. Najhujša je pa zgaga, karkoli pojem je 5 minut ok, potem pa se mi začne slina nabirati v ustih, kot da bom bruhala. Samo bruham pa ne. Za test je še prezgodaj, mogoče konec naslednjega tedna. Ker ovulacija naj bi bila med 1 in 3 majem, tako da zamuja mi še ne. Dobila naj bi jo v prihajajočem tednu Drugače pa sva v tem mesecu res malo bolj pristopila k stvari . Prej sicer nisva ravno pazila nisva se pa tudi zelo trudila. Mi je pa nenavadno, da mi je slabo, me špika in peče zgaga že pred izostankom . Zanima me kakšne izkušnje imate ve, ker sem nova v načrtovanju in tudi še nisem zasledila tako zgodnji znakov na netu. Alkohol se mi je popolnoma uprl v zadnjem tednu, tudi vonjat ga ne smem. Mi pa blazno paše špinača, ostala hrana pa tko tko... Apetit se mi je razpolovil. Hvala in sončen dan
|
|
|
|
RE: Slabost, zgaga in špikanje 10.5.2008 10:16:07
|
|
|
|
mmmc
|
Še tole sem pozabila. Skoz se mi spahuje, vsakih 10 minut, grozno. Zato tudi mislim, da me peče zgaga. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?