|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabooooooooo!
3.7.2005 16:30:21   
Tina76
Pozdravljene!

Sem 7t in 1d noseča in mi je fuuuuul grozno slabo. In to kar cel dan. Meni se meša:(. Bruham sicer ne a ta slabost me ubija.

Kaj ste naredile ve? S čim si naj pomagam?

Tina:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabooooooooo!
3.7.2005 17:25:05   
AlenkaIST
Jaz sem imela tudi take probleme pa so na srečo minili. Mene je rešilo, da sem cel dan nekaj grickala. Grisinije, krekerje,... Bila sem kot hrček. Samo pazi, da obroki ne bodo preveliki. Meni se še danes ne pozna na kilah pa grem že v 13.teden. Cel dan jej po malem. Verjetno ti je še huje če si lačna, a ne? Jaz sem zjutraj vstala, dala nekaj v usta, potem pa šla nazaj spat. Slej ko prej bo minilo, boš videla.:sloncek:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.7.2005 18:36:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tina76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabooooooooo!
3.7.2005 18:54:22   
rija
Da te malo "potolažim": meni ne voda, ne krekerji ne ne vem kaj, niso niti malo pomagali. Ko mi je bilo slabo, mi je bilo slabo. Mislim, da neke velike čarovnije ni, kot tista, da počakaš še ca. 5 tednov...in nekak zdržiš.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabooooooooo!
3.7.2005 23:23:27   
Anonimen
Čarovnije res ni, slabost ne bo čudežno izginila, možno pa jo je omiliti: veliko vode (ali donata ali radenske) po požirkih, grickanje krekerjev, baje so učinkoviti ingverjevi piškoti (speculaas), pa baje da tut slabosti omili vitamin B v vseh oblikah-B6,B12.... (tako pravijo zdravniki). Jz sem za zajtrk vsak dan pojedla pol litra čokolinota (ki ima veliko b-vitamina), mi je malo omilil slabost vsaj za dopoldne. Tina76, nažalost slabost vsaj do 12t ne bo izginila, vsaj malo omiliti pa se jo da do takrat. Jz sem mislila da bom kr umrla od slabosti, ampak verjemi, da je lahko tudi hujše-npr. če te zraven boli še glava in bruhaš...Misel na to, da bom morala zdržati še dodatnih 7t slabosti me je spravljala v obup...ampak sem nekako prigurala do 12t...Malo v tolažbo: ne bo ti vsak dan tako grozno slabo, vmes bodo tudi "dobri" dnevi.

(odgovor članu Tina76)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabooooooooo!
3.7.2005 23:47:26   
Anonimen
Baje pomaga ingver - npr. kandiran, ali pa piškoti, ki jih je omenila caffee :)

(odgovor članu Tina76)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabooooooooo!
4.7.2005 0:02:05   
NENAJANI
Meni ni pomagalo nič od naštetega!!!!:((:((:((:((
Ne donat, ne krekerji, ne voda (pa sem jo popila na litre, ker sem imela občutek da me bo pobralo od žeje!!!) ingverja pa sploh nisem mogla videti!!!!:((:((:(( Mi je pa pomagalo, če sem nonstop žvečila čigumi! :zmeden: Sicer sem izgledala, kot krava na paši, ampak mi je omililo slabost!
"Tolažba": Nič ne bo totalno pregnalo slabosti, kvečjemu jo bo zmanjšalo! probaj več stvari, nekaj ti bo sigurno pasalo!!!!
Tolažba (sedaj prava): NIČ NE TRAJA VEČNO!!!
Prvih par tednov je pasjih :(

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabooooooooo!
4.7.2005 8:05:47   
tinkatonka
Ojoj...ko sem ze mislila, da bom jaz nosečnost pregurala brez kakršnihkoli slabosti v začetku nosečnosti, sem danes ponoči vso noč imela glavo nad lavorjem. Sem si ga kr zraven pojstelje prinesla, če ne bi mogla biti skoz na WC-ju. Bruham sicer ne, ampak tista bedna slabost, ko ne ves, al bi raje bruhal, da bi bilo lazje al kaj. Za znoret :( Tina76..vidim da sva nekje isto noseče... upam da naju ta slabost cimprej mine.

Zdej pa tukaj vegetiram ob eni :kava:,da pridme malo k sebi.

Tinkatonka

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabooooooooo!
4.7.2005 8:13:14   
Nyah*
Punce moje, brez slabosti seveda ne gre, ampak vse za nase :duda:.

Meni ful pase ce zjutraj pojem kaj slanega pa cez loncek tople kamelice spijem, ali pa vcasih na tesce pojem jabolko, pa sem celo dopoldne dobra.
Imam to sreco, da se nisem bruhala, slabo mi je pa veckrat!

Mislim, da mora vsaka zase ugotovit, kaj ji pase. Vem pa, da zjutraj moramo dati nekaj v usta, nekatere si kar k postelji prinesejo zvecer in pojedo zjutraj se preden ustanejo, baje pomaga. Vem pa, da zvecer ne smemo jesti, jaz sem npr. zadnjic jedla pico, pa sem ponoci mislila, da bom kar umrla, pa drugi dan tudi huh :(.

Cimmanj slabosti, pa uzivajte v 9nebesa,

nyah.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slabooooooooo!
4.7.2005 9:33:18   
devička
SKos po malem grickaj in sicer tisto, kar ti pač paše. Boš na zdravo prehrano gledasl kasneje (no, seveda ne smeš stvari,ki bi škodile bebiki!!!)
Jaz sem preživela obdobje od Čokolešniku, sladoledu, McFishu in podobnem, pa je šlo. No, zdaj pa že mal pazim, ker slabosti ni več (včasih še)!
Jaz sem bila kljub slabosti srečna, saj sem vedela, posledica česa je ta slabost9nebesa:bravo:
Pozdravček, DS.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slabooooooooo!
4.7.2005 9:56:54   
smrka
Hej nosecka! Men je blo prve tri mesce slabo za nevzdrzat. Grozno!!! Grozno je pa tudi da ni zdravila proti temu - men je babica rekla ko sem sla na pregled: "to se vse dobi v paketu, ko zanosis". No nevem svetovala mi je preden vstanem iz postelje da pojem kak prepecenec, kuhala sem si metin caj, pasalo mi je zvecit cigumije vendar ne sadne..... ampak... kljub vsemu slabost je mogoce minila za kratek cas, ampak se je vrnila, in sem veselo hodila vsake toliko na wc.
Zdrzi se malo pa bo boljse. Pa lepo nosecnost ti zelim
:nosecka:38t

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......