|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabokrvnost
21.9.2004 11:59:24   
tejabajc
Danes sem šla ponovno dati kri, saj imam jutri pregled pri ginekologu. Od zadnjega odvzema (tri tedne nazaj) pa do danes je vrednost hemoglobina narasla iz 107 na 111, kar je še vedno slabo. V vseh teh treh tednih sem pila sirup (železo) Floravital, a situacija ni ravno rožnata. Ali mi mogoče katera od vas zna svetovati, s kakšno hrano naj bi se ta sirup jemal, da bi bil učinek največji (da bi se železo kar čim bolje vsrkalo v kri).

Lep dan vam želi Teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabokrvnost
21.9.2004 12:04:06   
Anonimen
Tudi jaz imam probleme z železom. Sicer tvojega sirupa ne poznam ker jem tablete Ferrum Lek, vendar jih moram spiti zjutraj na tešče z limonado. Čez pol ure šele lahko jem, in ni priporočljivo da piješ ali ješ takoj mlečne izdelke, ker potem je učinek ravno nasproten. Tako da moram z jutranjo kavico malo počakati.
Upam da sem ti kaj pomagala
LP
Tasha

(odgovor članu tejabajc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabokrvnost
21.9.2004 12:48:35   
tejabajc
Kaj mi lahko obe od vas poveste, kako nizko ste padle s hemoglobinom in kako se je potem stvar izboljševala.

Hvala, Teja

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabokrvnost
21.9.2004 13:33:56   
Tejči
Jaz imam dve škatli tablet Ferrum doma, če katera rabi? Jaz jih ne jemljem, ker jih ne prenašam in imam namesto tablet sirup Legofer.

LP, Tea&:duda:

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabokrvnost
21.9.2004 16:12:20   
filipinka
Tudi meni je po tabletah Ferum lek narasel va par dneh, poskusi prositi za njih namesto sirupa!
V.

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabokrvnost
22.9.2004 7:52:15   
Anonimen
Dokler sem jemala samo po eno tableto sem imela na pregledu hgb 115. POtem pa mi je kar naenkrat hgb padel na 102, zato mi je G tudi predpisala po 2 tableti na dan. Tdej pa čakam na oktober ko grem spet na pregled da vidmo kako je. Je pa baje tako da v drugem trimesečji porabi pikica največ železa.
LP
Tasha

(odgovor članu tejabajc)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabokrvnost
22.9.2004 8:16:55   
mala
v prvi nosečnosti sem jemala tablete Ferum lek pomaga pa tud rdeča pesa še boljši pa je njen sok,borovnice, rdeče meso v glavnem vse kar je rdeče

lp:metulj::metulj:

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?