Matej@
|
Rabim malo tolažbe in spodbude, ker me vedno bolj skrbi, kako bomo z našo malo napredovali... Namreč že od rojstva se stežka dojiva, čeprav se zelo trudiva. Ker mam manj izrazite bradavice, se dojiva z nastavki. Vmes sva 1 teden poskusili brez, pa sva s patronažno ugotovili, da je ostala cel teden na isti teži . Zdaj sva spet na nastavkih, do ponedeljka bova še poskušali samo z dojenjem, drgač bomo šli na dodatke. V 18 dneh od rojstva sva pridobili komaj 220g, medtem ko naj bi jih v 1 mesecu vsaj 600-700g . Hraniva se na 2-3 ure, vmes mi, seveda, zaspi, in jo stresam, pa dvigujem, da se spet prebudi. Joka ne, če bi bila lačna, najbrž bi?!? Sicer je močna, kadar je budna, je živahna. Skrbi me, če imam morda premalo mleka? Bolj bo pa najbrž to krivo, da se ji preprosto ne da sesat . Mislite, da bo do pregleda, v 10 dneh, še lahko kaj nadoknadila? Js si bom začela izčrpavati mleko, da vidim, koliko ga je in ji potem dodajati zraven. Je imela še katera take probleme? Aja, še to - kaka precej, 3 pleničke dnevno, posebej pa še kakšna precej polulana. Kako ji potem sploh še ostane kaj zaloge ?!?
|