|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabo počutje
10.1.2009 9:55:47   
Anonimen
Hoj punce!
Imam problem, za katerega sploh nisem prepričana, da to je.  Zadnja dva dni se počutim totalno grozno. Boli me trtica, v trebuhu me vsake toliko rahlo pikne in na splošno se počutim zelo slabo! Na trenutke se mi celo zmoti, tako da se moram prijet za nekaj, da ne padem.
Ne bi rada brezveze hodila k zdravniku, ker mi v resnici pravzaprav nič ni, samo počutim se slabo!
Kaj mislite, kaj je z menoj? Bom šla rodit? Noseča sem 30tednov

Hvala vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabo počutje
10.1.2009 10:31:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hoj punce!
Imam problem, za katerega sploh nisem prepričana, da to je.  Zadnja dva dni se počutim totalno grozno. Boli me trtica, v trebuhu me vsake toliko rahlo pikne in na splošno se počutim zelo slabo! Na trenutke se mi celo zmoti, tako da se moram prijet za nekaj, da ne padem.
Ne bi rada brezveze hodila k zdravniku, ker mi v resnici pravzaprav nič ni, samo počutim se slabo!
Kaj mislite, kaj je z menoj? Bom šla rodit? Noseča sem 30tednov

Hvala vsem!

a si si kaj preverla pritisk?se te mogoče loteva kakšna viroza?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2009 10:38:02   
Anonimen
Pritisk imam normalen. Viroza ne vem, če se me prijemlje. Ni bil nihče okrog mene bolan.

Zraven vsega kar sem prej napisala, sem pozabila omenit, da me boli želodec in slabo mi je!user posted image   Pijem kamilice, vendar mi ni nič bolje!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2009 11:05:06   
brigita23
to da te boli trtica in te špika v trebuhu še ni verjetno nič zastrašujočega, glede na to pa da ti je še slabo in te boli želodec, pa je morda bolje da vseeno greš do zdravnika, če ne druga boš ti bolj mirna ko boš vedela da je vse ok.

lp

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2009 12:51:26   
uršika***
Jaz sem se tudi pred nekaj tedni tako počutila, potem mi je dal pa G železove tabletke, pa ugotovila sem, da imam sladkor zelo nizek -in ko se mi zvrti ali mi je slabo mi pomaga samo čokolada. Na tvojem mestu bi šla k zdravniku, saj nimaš kaj izgubit- tudi če je vse ok, hvala bogu

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2009 15:53:38   
bskrle
Počivaj, lahko,da imaš nizek pritisk.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2009 16:10:00   
Hope2
Kamilice ti lahko samo še bolj dražijo želodec. Raje kumino pij.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?