Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slabe volje zaradi vrtca 21.6.2007 22:48:28
|
|
|
|
naniplus4
|
Tamalo smo vpisali v vrtec. Nismo točno vedeli, kaj bi, pa sva se pozanimala o vzgojiteljicah. V enem vrtcu bi imela fletni obe - vzg. in pom. - ampak bi jih bilo 19. Zato sva se odločila za drugega - bilo naj bi jih 12 novincev, za vzg. pa še niso točno vedeli. No, zdaj mamo pa tisto kar smo izbrali . Tudi v tem vrtcu jih bo 19, novincev, vzg in pom sta pa tako tako. Saj pravzaprav ne pričakujem nekih komentarjev, samo malo sem žalostna, da se je takole izteklo. Povrh vsega pa niti ne vemo, ali bo šla zaradi bolezni septembra sploh že lahko v vrtec in so nam rekli, da ji bodo mesto držali samo do oktobra (pa še to, če bomo avgusta povedali, da takrat pride), pol jo moramo pa izpisati in ko bo šla lahko v vrtec, spet ponovi vajo, pa spet ne bomo vedeli, ali bo noter ali ne (ker potem imajo prednost tisti, ki se bodo vpisali do takrat), katere vzg bo imela, ... Ma se mi zdi, da bi mogoče pa vseeno lahko upoštevali, zakaj ne bo prišla v vrtec septembra, oktobra, ampak recimo novembra. pa trenutno očitno kot listja in trave, da imajo vse skupine polne. Grrrrr. No evo, stresla jezo. Mi je malo lažje.
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.6.2007 0:12:20 >
|
|
|
| Stran: [1] |
IME ZA PUNČKOnika23NEJA (
52%)
ANEJA (
14%)
NAJA (
27%)
ANAJA (
8%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!