|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabe izkušnje v toplicah???
11.1.2006 13:06:18   
Pikapolonica
Hojla!

Sem v 15 tednu nosečnosti in sem ravno rezervirala teden dni toplic za mojo družinico. Mi je popolnoma jasno, da bosta možek in hčerkica veliko bolj uživala kot jaz, ker sem pač nosečka... Ampak, sem si dobro prebrala vse vaše nasvete v prejšnjih podobnih temah in tudi Pušenjakove odgovore na MON-u, tako da vem, da malo si bom pa tudi jaz lahko odpočila tam.

No, zanima me pa tole. Najbrž vas je nekaj že šlo takole na kakšne počitnice v terme. V nosečnosti seveda. Pa me zanima, če je bilo kdaj kateri žal. Če so morda katero res napadle glivice, ali pa se ji je zgodilo kaj drugega.

Pa lep pozdravček, Pikapolonica user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabe izkušnje v toplicah???
11.1.2006 13:47:51   
Barbs
Ojla,

jaz nimam slabih izkušenj... že v prejšnjih dveh nosečnostih sem bila v termah,  zdaj , v tretje, pa sem se dvakrat po par dni kopala, enkrat v Lendavi, drugič v termah Olimia, sploh slednje so zakon, zato smo potem med zadnjimi počitnicami v decembru tam preživeli več dni - super je bilo, večkrat po petnajst minut sem bila v vodi, veliko sem tudi počivala, brala, dvakrat em se šla celo svnat v turško oranžno kopel, ki ni prevroča - sicer sem bila noter parkrat po pet minut - ampak - res super, pol lažja sem bila, dihala božansko, zvečer pa prijetno utrujena in sem spala kot top - v nasprotju z doma, ko se premetujem kot en keberuser posted image ...

Uživaj!user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slabe izkušnje v toplicah???
11.1.2006 13:51:01   
Anonimen
js sem v prvi nosečnosti bla večkrat v toplicah, enkrat cel teden pol pa večkrat samo na kopanju pa nikol nobenih problemov. sam drž se navodil - ne predolgo v vodi, pa boh ne dej v tavroče đakuzije!

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slabe izkušnje v toplicah???
11.1.2006 14:10:30   
biba77
V boju proti gljivicam pa se priporoca, da se po vsakem kopanju nosecka preoblece v suhe kopalke.
Jaz nimam nobenih tezav s kopanjem v toplicah...


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slabe izkušnje v toplicah???
11.1.2006 14:27:50   
katarina j.
Sem bla v dolenjskih toplicah nekje na sredi nosečnosti. Nisem šla v đakuzi, pa tako kot je že ena rekla: takoj sem slekla mokre kopalke, pa haljo gor. Vse je blo OK. Imej se lepo!user posted image

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Slabe izkušnje v toplicah???
12.1.2006 9:35:31   
Bejba
Pikapolonica, nisem vedela, da boste spet zibali. Bravo in čestitke user posted image . Tokrat je torej prej ratalo kaj?
No, mi smo bili v Čatežkih toplicah decembra, ko sem bila mislim, da v kakšnem 18. tednu. Kopala sem se brez težav in tudi o glivicah ni bilo ne duha ne sluha (ravno tako v prvi nosečnosti ne).
Jih je pa domov prinesel naš sonček user posted image . Ampak je pediatrinja to povezovala bolj z noricami, ki smo jih kakšen teden prej preboleli, pa antibiotikom, ki ga je jemal. Da se potem rade pojavijo glivice na jajčkih in lulčku. Smo dobili mazilo in je bilo v treh dneh v redu.
Po moje se nimaš kaj bat. Ti kar uživaj.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)


Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!