7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancyy Pozdravljene, punce. Mene pa nekaj zanima. Namreč, že pol leta z dragim delava na tem, da bi zanosila. Jaz si že zelo zelo želim, da bi končno dočakala, da mi izostane menstruacija, pa sem vsak mesec razočarana. Prijavila sem se na stran fertilityfriend, kjer si lahko vstavljaš izmerjeno bazalno telesno temperaturo, izgleda, da je vse ok, glede na spolne odnose kaže, da je možnost zanositve velika, ampak vseeno nič. Zanima me, kdo pošlje partnerja na analizo spermiograma, osebni zdravnik? Rada bi tudi to preverila, da se ne bi predolgo trudila, preden izvema, kaj je narobe. 80% parov zanosi v roku 1 leta pri rednih spolnih osnosih. tisti,ki ne zanosijo v roku 2 let pa so za v ambulanto za neplodnost! tako so meni tam razložili... 2,5let ni blo nič. rezultat - premalo število premijev in še ti,ki so so tak leni, da do cilja ni šans da sami najdejo. torej po naravni poti nema ništa! no, po prvem ICSI postopku , pridelanih 9 jajčec, od tega 6 oplojenih, do 5 dne ostale 3! vstavili 1 ( tej je ime Luka ) 2 pa sta na hladnem. vse skupaj je trajalo od 28.1.2008 - prvi posvet z G v amb za neplodnost do transferja 16.6.2009 28.6 test pokazal