|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slab spermiogram. Kako naprej?
7.6.2009 21:21:35   
CLAUDY11
 HOJ PUNCE
mene pa zanima ali je imela katera že problem s tem da ima s prvim (bivšim partnerjem otroka) ta drugi jih pa ne more imet oz. ima ful slab spermiogram? meni se je to naredilo in sedaj me zanima kako poteka postopek moj je že bil pri dr. Rešu ki mu je povedal da ima zelo malo živih prijatelčkov in sedaj moram jaz tudi k njem da se še pomenimo kako naprej!!! ful si želiva enega skupnega otroka!!! mene je pa strah da če bom mogla na umetno oploditev da je možnosti za dva otroka in da bo kaj bolelo?????!!!!
a mi lahk kaj o tem poveste !!!??
hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.6.2009 0:26:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPERMIOGRAF ZANIČ
7.6.2009 21:25:12   
sonček33
claudy pojdi na ivf.icsi junij, julij - na Upajmo skupaj, tam ti bodo punce vse povedale. na umetni imaš možnost odločiti se, ali dva ali enega in nekaj bolečin res pride, ani kaj hudega

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SPERMIOGRAF ZANIČ
8.6.2009 9:18:04   
anci banci
claudy11 ..moj je imel oz ima iste probleme
po vsej verjetnosti ti umetna oploditev ne uide ( vsaj meni ni, ampak tudi pri meni so bili določeni problemi)
sva pa pred postopkom z mojim udarila kuro z določenimi vitamini in zdravo prehrano in se je stanje spermijev kar izboljšalo(mislim da od tega)
Umetna olpoditev ni bav bav, so minimalne bolečine, vendar je rezultat tisti ki šteje... brez postopka ne bi sedaj čakala da se nama sinko rodi:)
Reš vama bo že svetoval, kaj je najboljše
punce na temi upajmo skupaj -IVF/ICSI ti bodo odlično svetovale(kakor ti je tudi sonček napisala)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?