|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slab dan
6.1.2006 11:45:44   
Naja30
tok tok, je kdo tukaj?

Da malo potožim. Danes imam zelo slab dan. Spet user posted image . Sem gledala ponovitev E+, kjer je Ažbe razlagal, kako je bilo nekaj dni pred novim letom in sem jokala kot dež zraven.
Pa tako mi je hudo, ker se moj user posted image  kar odmika, ko me vidi žalostno. Saj vem, da ga je zelo prizadelo, zdaj imam pa občutek, da je vse skupaj potlačil in pričakuje, da bom tudi jaz tako naredila. Ful se je vrgel v delo, sploh ne razpravlja o tem na noben način več. Za njega je stvar končana. Jaz pa ne morem nehat mislit na to. Pa saj je šele en teden minil!! user posted image

Kaj naj naredim? Ko sem že misla, da sem vse solze izjokala, so se še kar od nekod pojavile... Pa ni samo to. Ena huda žalost me daje, v vsakem koščku telesa jo čutim. Ali pretiravam? Ali preveč razmišljam? Komaj čakam, da grem spet v službo. Ampak tam so spet otroci, delam namreč v vrtcu.

Ima katera kakšen nasvet zame?
Lep dan želim vsem skupaj.  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slab dan
6.1.2006 15:14:56   
nanica
Naja3, kar še jokaj, če še solze tečejo. Moškim je še huje, saj običajno s solzami ne spravljajo ven bolečine in se zapirajo pred nami. Poskusi ga razumeti, tudi njemu je ful hudo, pa strah ga je, pa zate ga je strah,...

nanica

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 15:46:46   
Jančika_
Naja, ne pretiravaš. Zgodaj je še, veš. Vsaj kak mesec bo trajalo, da mine najhujše, potem pa še dolgo, da bo res bolje. Ampak bo, obljubim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2006 11:31:51   
laky
Naja3 kar zjoči se kolikor se dauser posted image . Tudi jaz se še, zdaj po štirih mesecih od kar sem imela ss. Tudi jaz sem v podobni situaciji kot ti. Tudi mojemuuser posted image  je bilo zelo hudo, to sem čutila sama. Ampak se je vrgel na delo in skušal na tak način pozabit. Jaz pa sem jokala in še zdaj,ko imam slab dan jočem - enostavno ne morem pozabiti. Moj dragi, pa imam občutek, da me takšno zelo nerad gleda, ker je tudi njemu takrat hudo. Tudi jaz bi se želela kdaj z njim pogovoriti, pa se mi umika. Ampak ga povsem razumem. Ljudje smo si različni pri prebolevanju takšnih dogodkov.
Ravno pred kratkim sem imela spet takšen dan, ko je njegova sestrica rodila zdravega in lepega otročeka. Jaz pa sem bila nabita s samimi žalostnimi čustvi. Hkrati pa zelo vesela zanjo. Toliko čustev v sebi nisem imela nikoli in mislila sem da bom znorela ali eksplodirala tako hudo je bilo in še je. Pa sem se o tem morala pogovoriti s svojimuser posted image . In veš kaj, poslušal me je.
Zato poskušaj tudi ti, pogovori se z njim in obema bo potem boljše. Vedi da nisi sama in da nas je veliko, ki razumemo in vemo za čustva, ki te morijo.

Ampak življenje gre dalje in ne smemo pustiti, da nas bo to potolklo. Bodimo optimistične. Tudi nam bo ratalo, boš videla, kjub temu da ne bomo nikoli pozabile.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2006 15:05:15   
Naja30
Hvala za vse spodbudne besede. Saj danes je že boljše,sem bila s prijateljico na user posted image  in sem si dala duška z govorjenjem.

Laky, kot da berem o sebi. Zadnjič sva bila na obisku pri prijateljici, ki ima 1-mesečno punčko. Sem zelo vesela zanjo, še posebej ko vidim tamalo, ki je takšen cortek... in njenega moža, ki se je čisto vživel v vlogo očka in dobrega moža. Ampak hkrati sem pa tako žalostna... zaradi svoje situacije. Pa saj bo, vsak dan je lažje.

Lep pozdravček vsem. user posted image

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2006 2:22:10   
sneza
Draga Naja! Jaz sem 3.9.04 rodila v 38.tednu nosečnosti mrtvo hčerkico in se danes še zjočem, bolečina je neopisna, ampak vsak dan manjša! Pusti času čas! Rabiš čas da preboliš dogodek, ampak vedi pozabila ne boš nikoli! Zjokaj se, .... potem ti bo lažje! Ne skrivaj solz, delaš samo sebi škodo! Bodi močna! Vedi da je tudi njemu težko, govorim ti iz izkušenj! Stisnita se eden drugmu, skupaj bosta močnejša! Mislim na tebe in res mi je hudo da si morala preživeti to žalostno izkušnjo! Bodi močna!!! Toplo te objemam

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2006 11:35:41   
Naja30
Sneza, zelo mi je žal in stisnal me je pri srčku. Ko pa take zgodbe berem, bi pa najraje user posted image  še zate. Mislim, da je to še hujše, kar se je tebi zgodilo in nimam besed. Ko kaj takega preberem, se mi zdi, da sama jokam za brez veze, leprav je tudi moja bolečina velika.
Upam, da kmalu spet posije sonček za vaju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?