|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabši vid
13.6.2007 14:41:20   
Caarmen
Sem v 31 tednu in že 14 dni opažam, da se mi slabša vid. To sem povedala včeraj G in mi svetovala obisk pri okolistu. Danes sem takoj šla na pregled. Naj omenim, da nikoli nisem imela težav z vidom. Zdravnica mi je rekla, da imam deoptrijo že od prej in ne od nosečnosti, čeprav je G rekla, da je zelo verjetno povezano z nosečnostjo. Zdravnica me je na hitro pregledala in ocenila da imam deoptrijo na desno oko -0,25 na levo pa -0,5. Za povrhu mi je pa še rekla, da sem to opazila zato, ker sem noseča in na sebi samo napake iščem.

Sama vem, da to ni res. Poleg službe, ostalih opravil... hodim tudi na fax. Zmeraj sem videla na tablo sedaj pa ne. Kako mi potem lahko zdravnica reče da imam deoptrijo že od prej???

Dobila sem tudi naročilnico za pripomoček za vid. Na njej piše način plačila - zavarovalnica. Kaj to pomeni? Ali moram očala plačati sama ali zavarovalnica? Koliko pa sploh stanejo ena očala?

Za vsak odgovor bi bila zelo vesela, saj si nisem predstavljala, da bom pri mojih mladih letih dobila očala.....  še sedaj sem v šoku....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabši vid
13.6.2007 14:50:10   
smeško
v nosečnosti naj bi bilo normalno, da se ti vid poslabša.Meni se je v prvi, tako da imam očala, ki jih nosim samo takrat, ko sem v avzu.Sedaj v drugi nos. upam da se mi ne bo še bolj poslabšalo.iz preventive obišči okulista, ne bo ti škodovalo.Sj se navadiš, pa lepo nos. še naprej, pa čim manj sekiranja

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 14:55:14   
Anonimen
ta okulistka je mal smešna. normalno je da se ti vid med nosečnostjo ali po porodu poslabša. jaz sem se hotla malo po porodu naročit na pregled ker se mi je zdelo da slabše vidim. pa mi je okulistka sama rekla naj ne hodim prej kot pol leta po porodu, ker se šele v tem času stanje normalizira. lahko ti vid ostane poslabšan al pa se vrne nazaj v prvotno stanje. tako da počakaj zdej do pol leta po porodu pol pejt pa na pregled!

(odgovor članu smeško)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 16:17:44   
skuštrana
Normalno je da se v nosečnosti vid poslabša. Jaz na koncu nisem več videla brat podnapisov, sem se tudi full ustrašila..No, po porodu se je vse vrnilo v normalo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 17:57:01   
Anonimen
Kot, da berem svojo zgodbo. Tudi meni se je poslabšal vid, samo jaz sem očitno res mela še od prej malo dioptrije. Mam na obe očesi -1. Ja in tako sem tudi sama dobila napotnico in šla po najcenejša očala. Ampak pri sebi opažam, da če jih ne nosim je skoraj bolje, saj, ko se oči enkrat na njih navadijo je gotovo, boš jih zmeraj pol mogla nosit. Jaz..če jih nosim, jih imam pred tv, pred računalnikom, v bistvu za ostrejšo sliko. Se mi pa zdi, da vidim kak dan bolje kak dan slabše. Če boš že šla po očala si nabavi neke ful poceni, jaz sem dala za njih samo 60 eur..no saj ni blo tako malo, samo so ble res najcenejše. Sem pa jih kupila v Celju. Zavarovalnica ti da okrog 33 eur..vsaj v mojem primeru, je pa odvisno kolko maš deoptrije. Jaz nisem dragih kupovala predvsem zato, ker je zelo možno, da se izboljša vid po koncu nosečnosti pa je pol to vstran vržen denar. Samo res nisi edina, ki se ji je to zgodilo.

LP

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?

Hiša (54%)

Blok (26%)

V podnajemu (6%)

Vikend (1%)

Pri starših/starih starših (14%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!