Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 13:54:48
|
|
|
|
baguSka
|
u salomonu 8)
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 13:56:28
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja to pa bo žur:sloncek:
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:22:55
|
|
|
|
Tashaia
|
Me s smo prijateljici pripeljale Rickyja. Res je bilo hudo! Sploh zato, ker je ona ful sodelovala in je sam Ricky rekel, da še ni videl tako sproščene ženske na nobeni dekliščini. Nekatere ne marajo slačifantov na dekliščini, samo jaz mislim, da je to luštna popestritev saj navsezadnje ni nič grdega oz. nagravžnega. Vse je v mejah dobrega okusa, ker je profesionalec. Jaz ti priporočam Rickyja, ker smo bile ful zadovoljne. Cena mislim, da je nekje okoli 40-50.000. Tako, da bodoči nevesti nismo nosile nobenih daril, ampak smo ji plačale striptizerja in ostali materijal za razne fore. Čim bolj nepozabno dekliščino vam želim! Lp,
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:31:26
|
|
|
|
Wahoo RR
|
povezave sem ti poslala na privat...ker ne vem a je to reklama, al ne... Pri meni je bil Robi....zelo profesionalen...super je blo...
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Wahoo hvala. Tashaia, tebe bom pa glede tega en dan malo zaslišala v službi, ko boš imela čas. ;)
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:39:27
|
|
|
|
baguSka
|
ojoj Ricky je en smeško :zmeden:
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj baguska? A ga poznaš?
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:47:51
|
|
|
|
Tashaia
|
Zmenjeno. Imam še spisek raznih for, ki sem jih poiskala na netu, pa ti jih bom sprintala če hočeš, da ji boste kakšno neumnost pripravile.:ups: Lp,
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja seveda. Super
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 14:57:43
|
|
|
|
baguSka
|
ne u bistvu ga ne poznam, ampak sm ga že vidla in mi je k en pajac :zmeden:
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:24:07
|
|
|
|
smrka
|
jest pa nebi zelela imet slacifanta, bog nedaj da bi moj imel slaci punco. Lahko popestrite dekliscino tudi na kak drug nacin.
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:26:04
|
|
|
|
baguSka
|
ah joj a je narobe če se kdo pred tabo sleče in pleše za tebe :zmeden2: no ja - sej vsak za sebe ;)
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:33:12
|
|
|
|
smrka
|
ne saj ni nic narobe, meni nepase to, ker sem gledala da ni samo slacenje, je se kaj druzga ko se zanejo slacit.. no to je samo moje mnenje.
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:43:55
|
|
|
|
PIA 1
|
Joj,jaz bi tudi imela takšen žur,pa ne vem kaj si naj izmislim.Hudiča,da se nobena od mojih frendic noče ženit.Packe,ne vedo kaj zamujajo,jaz pa z njimi:((
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:49:25
|
|
|
|
PIA 1
|
Smrka imam eno noro idejo.Zakaj pa ne bi TI stopila v noro erotično perilo in si nadela masko čez obraz,pa šla na fantovčino tvojega:love:?Danes pa res že imamo trgovin okrog tega še in še.PA biča ne pozabi:)- Ta tvoja muca vidi kaj?
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 15:56:57
|
|
|
|
Wahoo RR
|
smrka...te čist razumem...pri meni je bil ta slačifant zelo korekten...ni se me dotikar kjer naj se ne bi...vglavnem, res profesionalno... Pia...pa je pri mojmu dobesedno tamalo na ksihte nastavljala...moj jo je v štartu odpikal ( o tem sem že pisala v drugi debati ) in potem samo gledal... Odpikal jo je pa zato ker se ni držala programa, ampka kar začela s hard verzijo... Znajo bit prasičke tele striptizete... In na konc mojmu ona reče : " se pa vidi da jo maš fajn rad....pa pazi se žens, znajo bit lisice " haha...a je o seb govorila :)
|
|
|
|
Slačifant -kje, cene??? 29.7.2005 16:55:52
|
|
|
|
PIA 1
|
Wahoo vsaka čast,imaš enega izmed redkih primerov!Jaz sem striptizeto tudi odpikala,ko mi je prišla preblizu in sem potem samo 8).Saj njihovo delo je,da so prasičke,nevem kaj je tukaj drugega za pričakovat.Ni se držala programa?Pa saj one imajo več programov,le da so ti odvisni od strank.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?