|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skuta+katero sadje?
28.7.2007 13:14:47   
Maxica
Katero sadje lahko kombiniram z navadno skuto od LM? Z banano sem že probala in je odlično, zadnjič sem probala z breskvijo, pride pa kar mal grenko. Se mi zdi, da sem enkrat nekje zasledila, naj se ne bi kombiniralo s sadjem, ki vsebuje vitamin c, al se narobe spomnim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skuta+katero sadje?
28.7.2007 13:19:36   
emaa
Jaz breskvo (melono, nektarino) ponavadi kombiniram s kakim jabolkom ali banano, oz. čim drugim kar je malo slajše in ne tako vodeno. Drugače pa dam jaz skuto zraven melone, nektarine, jabolka, banane, itd, kar pač trenutno jesta od sadja, ker mleka jima pa ne spravim dol, pa mlečne izdelke nekje moramo noter dobit. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 13:38:18   
arielca
Borovnice, maline, marelice

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2007 13:55:33   
frufru
Jaz mu dam v skuto, kar pač mam. Trenutno so to borovnice, hruške, jabolčna čežana, breskve, maline, ki sem jih zmrznila ko so ble

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2007 14:11:45   
karin412
Jaz dam tudi vse vrste sadja, če je bolj kislo, pa malo javorjevega sirupa. Enako za v navadni jogurt.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2007 14:31:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
zadnjič sem probala z breskvijo, pride pa kar mal grenko. Se mi zdi, da sem enkrat nekje zasledila, naj se ne bi kombiniralo s sadjem, ki vsebuje vitamin c, al se narobe spomnim.user posted image

Ja, to sem jaz enkrat napisala. Pri meni je bilo po izkušnjah tako, da vedno, ko sem mešala kakšno sadje, ki je imelo veliko vitamina C (npr. pomaranča), je potem bilo ful grenko vse skupaj.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2007 14:33:09   
Anonimen
Pa jaz sem zraven vedno še kakšen keks zmiksala ali pa sem dodala žlico ali dve že kupljenih zmletih plazma piškotov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2007 14:34:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
zadnjič sem probala z breskvijo, pride pa kar mal grenko. Se mi zdi, da sem enkrat nekje zasledila, naj se ne bi kombiniralo s sadjem, ki vsebuje vitamin c, al se narobe spomnim.user posted image

Ja, to sem jaz enkrat napisala. Pri meni je bilo po izkušnjah tako, da vedno, ko sem mešala kakšno sadje, ki je imelo veliko vitamina C (npr. pomaranča), je potem bilo ful grenko vse skupaj.

No, saj se mi je zdelo, nisem vedela točno, ali si bila ti ali Zara.user posted image  Hvala za pomoč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2007 15:53:15   
Naja30
V skuto dam kar imam doma. Ravno 2 dneva nazaj sem ji dala borovnice in je bilo ful kislo, tako da nič ni pojedla. Ponavadi pa dam, ko je kislo, malo banane zraven, pa je okus takoj boljši user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.7.2007 17:15:18   
krfjolca
Meni se breskve ali nektarine s skuto ne zdijo nič grenke, res morajo biti pa fajn zrele. Dam pa zraven še malce cimeta za boljši okus. Enako k jogurtu. Če delam breskve z jogurtom, naredim kar malo več in imava še z možem poobedek - pa še malce stepene sladke smetane po vrhu, mnjask.user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 16:11:03   
Naja30
Ja, sej res, cimet tudi jaz dam včasih in je res njami njami!user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2007 15:42:42   
sju
kdaj pa ste začele dajati skuto????????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2007 18:38:36   
crci06
jaz jo bom začela dajat danes user posted image
star je pa par dni manj, kot 7m

kolk je pa nasitna skuta?
Za večerjo bi mi pojedel cca 160 ml sadne kašice.
Skute pa? Pol lončka?
Aja, dodala bom pa kar banano ali nektarino.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2007 9:53:17   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: sju

kdaj pa ste začele dajati skuto????????

IZVIRNO SPOROČILO:moj_moj

kolk je pa nasitna skuta?
Za večerjo bi mi pojedel cca 160 ml sadne kašice.
Skute pa? Pol lončka?
Aja, dodala bom pa kar banano ali nektarino
pri 7,5

jaz mu dam 100g lonček skutke+sadje, če kaj ostane pa jaz pohamsamuser posted image

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?