Anonimen
|
Pozdravljeni Sem ločenka, stara 40 let. Pred parimi meseci sem spoznala moškega starejšega deset let. Ujela sva se skoraj na vseh področjih, samo o sexu imava različne želje. Ker se o tem veliko pogovarjava-odkrito, sva poskusila tudi stvari, ki jih prej nisem počela..seveda samo v dvoje. Pred časom sva pa načela temo o skupinskem sexu. On je to že probal, tudi z bivšo ženo, jaz pa ne in si tega ne želim, oziroma si sploh ne morem predstavljati, da bi ga gledala kako z drugo sexa. Zakaj? Ker preveč čutim do njega in to sem mu tudi povedala. Njegov odgovor na vprašanje, ali bi on mene lahko gledal, je bil da bi, da se gre samo za goli sex, da moraš čustva pustiti na strani. Jaz pa tega enostavno ne bi mogla, toliko se pa poznam. Zdaj pa opažam, da se je od takrat spremenil..še mi izkazuje ljubezen, vendar čutim, da ni kot prej. Občutek imam, da ga bom izgubila, če ne bom šla v to. Zdaj me pa zanima, ali je z mano kaj narobe, če mi ni do tega? In, ali me ima sploh rad kot zatrjuje, če ne bo sprejel moje odločitve, da ne grem v to. Lepo vas prosim za vaša mnenja, oziroma izkušnje, če jih imate na tem področju. P.S. Mislim, da sem dovolj razgledana, razumem marsikaj, vendar preko sebe ne morem. Niti preko svojih čustev.
|