|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skriva pred mano
25.4.2007 14:12:51   
Anonimen
Vse je bilo oh in sploh, to najino življenje, dokler ni zamenjal službe. V tej službi je ves mlad kolektiv in drugo jim ne gre po glavi seks in alkohol. No večini. On mi je zagotavljal, da me ima rad in da me ne bo prevaral.
Problem pa se je začel, ko sem opazila da je nenavadno veliko se klical z sodelavko, seveda sem tečnarila zakaj ravno s to in edino njo. Pa je odgovor bil vedno da je vse službeno. Potem sem še par krat našla kako si ga je na roko in sem ga vpašala če je to delal in odgovor je bil vedno ne. A kaj če sem vedno našla kakšne robce s spermo in kar nekaj oblek, kjer je končal,...v glavnem mi ni nikoli in nikdar priznal da si ga meče. Potem je nekako prišlo do tega, da sva šla začasno narazen. Vse prepire sva zgladila in nobenih očitkov več ni bilo. Tudi klicev več ni bilo.
Nakar mi pred valentinovem pove, da se po njegovi službi govori, da natepava sodelavko (s katero sta si telefonirala). Naj napišem, da imam vsak dan na obisku njegove sodelavce, tudi to sodelavko...
In pred parimi dnevi ugotovim, (brskala sem mu po telefonu), da se še vedno kličeta z sodelavko, le da klice briše. In da si ga še vedno meče na roko in mi še vedno laže da ne, in da obiskuje nekatere internetne strani in vneto briše sledi za sabo.

Govori mi da sem obsedena in ljubosumna in da si delam neke utvare, ki jih ni. Jaz pa vem da se nekaj dogaja.
Zakaj, če res ni nič, skriva pred mano klice? In valda, da sem ljubosumna, če klice briše dol!
Morala sem samo spihati jezo, ker me je spet razkuril.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skriva pred mano
25.4.2007 14:18:27   
Anonimen
No ja sej če si ga na roko meče to verjetn pove da nima nič s to sodelavko.
Men ni to nč nenormalnega, mislim da vsi tipi to počnejo(pa punce tuduser posted image ).
Kar se pa klicev tiče jih pa verjetn briše zato k ve da mu brskaš po telefonu.

Manjka vama zaupanja in komunikacije v glavnem. In to je vajin največji problem. Ne rokomet in sodelavka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 14:19:09   
Anonimen
Pogovor, pogovor in še enkrat pogovor.

Povej mu kaj veš in kaj si ugotovila. Pa upam, da čimprej rešita zadevo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 14:24:37   
*tasika*
Težka situacija.

Kaj je resnica vesta le vidva,.... Ali te res daje samo ljubosumje, ali se pa res kaj dogaja. Ugotoviti boš morala sama. Iskren pogovor in ...

Upam, da res ni ničesar med tvojim in njegovo sodelavko in da si mogoče le samo preveč ljubosumna. Upam.

Kakšen odnos pa ima do tebe oz. ga imata vidva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 14:24:43   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Morala sem samo spihati jezo, ker me je spet razkuril.

No, pol pa tak ok ... lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 14:27:05   
Anonimen
Aja, rokomet non stop sam s sabo, to se vam zdi v redu, pa umazani robci vsepovsod? Kdo bi si mislil. Pa tole početje s sodelovko? Ja seveda, zvezde preštevata preko tlefono, a dejte no nehat.

V glavnem, ne bi bila rada na tvojem mestu, pa niti na njegovem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 14:28:08   
Strawberrie Cherrie
Evo mene pa resno zanima, a vas res to tako moti - mislim halo, ja tut moj si ga včasih verjetno.... ne lazim za njim, ne brskam po smeteh in ne iščem njegove sperme po stanovanju...
kar se pa klicev tiče - to je pa druga pesem. Tole skrivanje in te zadeve pa bi mene tut totalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 14:46:20   
Anonimen
Jaz bi poskušala priti stvari do dna. Ne vem, če lahko živela neprestano z mislijo, da moj partner natepava sodelavko. Res ne.
Pa pravijo tudi, da kjer je dim je tudi ogenj.

In jaz na slepo ne bi zaupala nikomur. Ker sem se osebno že enkrat opekla. Nikoli si ne bi mislila, da bi me partner prevaral z osebo, ki je bila meni tako ljuba in se je do mene tak lepo obnašala. Nikoli. Pa na kak prefinjen način sta skrivala.

Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila. IN enkrat prišla resnici do dna. če ne zlepa pa zgrda.  Pa ne bi dopustila, da mi laže v oči, če bi imela dokaze  ....

Predvsem o tem metanju na roku ne morem verjet... Da ti ne upa priznat. Potem medvama res marsikaj ne ptima in ni pravega zaupanja.

Veliko poguma pri reševanju problema.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 14:47:32   
Anonimen
Bom samo svojo zgodbo povedala, ki se ja začela točno tako kot tale opisana.
Obiskovanje internetnih strani in brisanje za sabo, gsm povsod seboj, prej ga ni niti pogledal (nisem nikdar vanj pogledala,ne prej ne pol), zadovoljevanje samega sebe, izogibanje pogovoru in meni,...

Zdaj je že leto dni kar sva narazen.
Kmalu po njegovem odhodu ugotovim, da ja bila povod temu sodelavka?!

Upam, da se vajina zgodba ne konča tako tragično,če si to le želita OBA.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 14:50:17   
Taula
Pogovor. Metal si ga je že prej. Ne biti naivna in misliti da si ga ni.user posted image

Drugače pa..možno je da ima kaj z njo, oz. je imel..možno da pa nima.user posted image

Lepo mu povej kaj misliš in boš videla kaj bo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 15:02:21   
Anonimen
Sem prva anonimna!

O pogovoru....ma ne morem da ne bi več zgubljala poleg tega živce. Noče se pogovarjati. Če mu povem da sem našla robce in še kaj, mi govori vse mogoče izgovre,...kao da je čistil WC, ali pes se je pobruhal....v glavnem za zjokat. Pa mu pravim, pa daj povej po resnici in kakršna koli je....med temi najinimi pogovori me začne tudi nadirati in že večkrat mi je rekle, da če vem da mi bo drugje lepše zakaj ne grem.

Ma sploh ne vem kako mu naj kaj začenem govoriti, da ne bi popenil. Če mu kaj povem, kar mu ni povolji se kar enostavno namuli. In ne bo z mano govoril celo večnost. Ravno zdaj sem mu rekla, da sem na WC za goste (kjer res nihče ne hodi na stranišče, ker je zaprta voda, če ne drugače voda non stop teče), našla robčke not zmetane in če si ga je na roko. Pa je na mene vpil kot nor....in več z mano ne govori.

Evo in kako se naj jaz potem z njim pogovorim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 15:03:46   
Taula
Ja potem pa žal nekaj skriva. Razen če je vedno bil tak kolerik?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 15:06:11   
Julija08
Jaz tud mislim da nekaj prikriva.
Pa tudi ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko. Mislim njegovo sodelovko. Probaj ga dobiti na laži.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 15:07:38   
Anonimen
Še enkrat sem ta prva anonimna!

Mogoče nekaterim ne kapne. Ni štos v tem, da si ga meče, ali da se kliče s sodelavko,....pač pa to skrivanje. In če mu pred nos dam robec s spermo, mi z mukoma pove: Ja pa sem si ga!

To skrivanje....Ker mu več ne zaupam, kajti kaj jaz vem, kaj mi še vse skriva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 15:09:11   
Anonimen
Koliko let sta pa skupaj? Mogoče pa imata le krizno obdobje. Čeprav meni pri tem odnosu nekaj smrdiuser posted image .

Mogoče bo pa potrebno malo dektektiva igrat. ker mislim,da tvoj partner ne bo tako hitro priznal. Moj je bil enak. On ni in ni in ni .... In da si jaz vse domišljam so bile njegove besede. Pa da sem ljubosomnu. Na koncu je pa itak prišla resnica na dan.

Raje prej kot pozneje razčistita stvari. Ker brezveze je vztrajaz v odnosu, kjer ni vse pošlihtano in je prisotno varanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2007 15:11:41   
Anonimen
8 let sva skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 15:12:57   
Anonimen
In če mu pred nos dam robec s spermo, mi z mukoma pove: Ja pa sem si ga!

Fak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 15:15:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Heeeeee.... user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa to to pomen? To punce tko mislte.. ampak ce je kje kdo, ki te rajca.. je posledicno tega vec.. in ne manj... metanja na roko.. Ce se kej dogaja pa se vec.. Logicno ne.. ce z njo seksa.. potem ima film v glavi.. in ko se ga spomni.. in ce ga ona rajca.. je huudooooo... verjeten.. :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 15:16:41   
Anonimen
user posted image  pol pa svizen naredi svoje a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 15:17:16   
Anonimen
se pardoniram na svizca sem mislilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2007 15:18:22   
Tada

Nakar mi pred valentinovem pove, da se po njegovi službi govori, da natepava sodelavko (s katero sta si telefonirala).

Ojej. Zakaj se le to govori?  Bi se nad tem krepko.

Seveda, da ti ne bo nič priznal in boš tako ali tako vse kriva ti. Ljubosumna, nezaupljiva,...

Svetovati ti pa ne morem nič konretnega. Si pa ne želim biti v taki situaciji, ker je življenje prekratko, da bi neprestano živela v dvomih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2007 15:18:41   
Anonimen
Jah, če bi jaz mojemu neprestano težila, kje in kolikokrat si ga je metal na roko, če bi torej iz tega delala velik pomp in ga o tem zasliševala, bi mi zagotovo začel lagat.
Dvomim, da bi bilo kateremu koli moškemu, pa če je stvar povsem nedolžna, prijetno partnerki razlagat kdaj in kolikokrat so si ga vrgli na roko.
Ne vem, no, a ti sebe nikoli ne potolažiš ali pa mu potem vedno poveš, kdaj si poskrbela zase?

No, saj so še druge možnosti, ampak če praviš, da ni problem v sodelavki, potem mogoče skriva, ker hoče imeti malo miru, nekaj lastne intime?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2007 15:26:30   
Sita
Dokler ne moreš zaupat, skrivaš. Ne ga napadat, na lep način se pogovarjaj z njim, tako, da se ti odpre. Samo vem, treba je dozoret, da lahko marsikaj preneseš.
Jest bi ga pa vprašala, če mu lahko jaz pomagam pri rokometu, v dvoje je lepše. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2007 15:32:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tada

Nakar mi pred valentinovem pove, da se po njegovi službi govori, da natepava sodelavko (s katero sta si telefonirala).

Ojej. Zakaj se le to govori?  Bi se nad tem krepko.

Saj glih to je. Saj brez razloga se nič ne govori, kaj?
On pa mi je rekel, da je faušija in da kar začnejo nekaj klobasat. In da ni on edini na tapeti.
Povedal pa mi je, da ne bom presenečena, če bo kateri sodelavec pred mano kaj rekel

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.4.2007 15:33:43   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Heeeeee.... user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa to to pomen? To punce tko mislte.. ampak ce je kje kdo, ki te rajca.. je posledicno tega vec.. in ne manj... metanja na roko.. Ce se kej dogaja pa se vec.. Logicno ne.. ce z njo seksa.. potem ima film v glavi.. in ko se ga spomni.. in ce ga ona rajca.. je huudooooo... verjeten.. :)))

Hmmm, tole pa je nekaj novega zame.Resno.Še dobro da kdaj kaj preberem in tako širim obzorja.
Tjazy hvala. Mogoče si bo katera mislila da sem naivna, ampak res nisem tako razmišljala-do tega trenutka.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?