|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbi me - drugi otroci
3.9.2006 19:36:17   
Anonimen
Jutri gre naš 11-mesečnik prvič v vrtec. Mene pa že cel vikend muči ena zadeva. Ne vem, ali je naš le v takem obdobju, ampak ko vidi majhne otroke, postane zelo navdušen - kot da bi moral v trenutku novemu prijatelju pokazati kaj zna in do tu je še vse v redu. Problem nastopi, ker prileze do otroka in ga na vsak način hoče vlečt za lase, se ob njem postavviti pokonci, ga vleči za majico, z roko tapkati po glavi. Naj povem, da otroško družbo vidi le, če gremo kam na obisk in če k nam pridejo mali otroci. Včeraj in danes smo imeli na obisku skoraj dvoletnico in sem  (ali pa ati) ga vseskozi vlekla stran, prijemala za rokico in mu dopovedovala, da ne sme, ampak razen velikega protesta z veliko solzami...skrbi me, kako bo v vrtcu in da se bo že na začetku zameril vzgojiteljicam kot bolj težaven otrok. Po videzu oz. velikosti daje vtis dvoletnika, zato me še bolj črviči. Kaj vzgojiteljice naredijo v takih primerih? Kaj lahko razen dopovedovanja storim sama? Sama se odhoda v vrtec kar veselim in me ni strah ga pustiti pri tujih ljudeh, ker je navajen tudi na varstvo starih staršev, ampak ta zadevica pa mi ne gre iz glave. Kakšni sobili glede tega vaši malčki?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrbi me - drugi otroci
3.9.2006 19:59:49   
lex
Tudi vzgojiteljica mu bo verjetno povedala, da ne sme in verjemi iz lastnih izkušenj jo bo bolj upošteval kot tebe - žal. Jaz delam v vrtcu in doma me uboga vse, v vrtcu pa med počitnicami pri meni ni hotel zaspati, ko sem šla iz igralnice in ga pustila drugim je v 5 minutah zaspal. Pa tudi drugi otroci mu bodo sami pokazali, da jimto ni ušeč in žal ga bodo verjetno nazaj. Otroci pa se velikokrat branijo tudi z ugrizi. Ti povem zato, da boš pripravljena na kakšnega. verjetno pa bo v vrtcu našel kakšno zanimivo igračo ki mu bo odvrnila pozornost od lasanja in vlačenja. Pa lep dan jutri v vrtcu vam želim!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skrbi me - drugi otroci
4.9.2006 8:09:12   
tulip
Vzgojiteljice bo verjetno bolj poslušal kot tebe, pa tudi edini ne bo, ki bo to počeluser posted image , tako da se kar pripravi na kakšno prasko!
Navadno se v vrtecu vse uredi, tako da ni preveč za skrbet!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?