|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbi me...
24.6.2005 14:01:34   
Sinja
... ker ima moj :love: približno eno leto neko bulo zadaj na glavi. Komaj sem ga spravila do zdravnika. Zdravnik je pogledal in ga napotil na kirurgijo. Tam so mu hoteli takoj odstraniti, vendar se je zmenil za ponedeljek. Zdaj me pa malo skrbi kako bo to potekalo, da se ne bo kaj zakompliciralo itd. Malo me je strah tudi kaj se bo iz tega izcimilo oz. kaj je vzrok te bule. Rekli so, da gre verjetno za žlezo lojnico niso pa 100 % zato morajo odpreti, da bodo videli. Verjetno bodo tkivo poslali tudi na kakšno analizo.
Ali je slučajno ve katera kaj več o tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Skrbi me...
24.6.2005 14:02:58   
Anonimen
Če je na lasišču, potem je najverjetneje lojnica. Drugače pa, če je na vratu, je lahko bezgavka.

(odgovor članu Sinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Skrbi me...
24.6.2005 14:04:11   
Anonimen
Moj nono je tud imel tako lojno bulo, sam jo je imel na joški. Tko, da je zgledalo, kokr da mu joška poganja. Pol so mu tisto sčistli in je ok. Ni bolelo. Noter je pa loj, sploh ni tkivo, sam 'mast'.
Upam, da je pri tvojem :love: sam to.

(odgovor članu Sinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Skrbi me...
24.6.2005 14:05:23   
Sinja
Ta bula je na lasišču in je trda, kot ena kost.

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Skrbi me...
24.6.2005 14:05:23   
lin
Ne se bat držimo pesti da bo vse o.k.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Skrbi me...
24.6.2005 14:07:16   
Anonimen
Torej najverjetneje gre za lojnico. Tudi moj :love: je imel podobno in so mu jo kar v zdravstvenem domu razrezali in ščistili, ampak na nogi. Se mu je kocina vrasla.

(odgovor članu Sinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Skrbi me...
24.6.2005 14:08:33   
Sinja
Pa tudi veliko je to kot oreh.

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Skrbi me...
24.6.2005 14:09:38   
Udb
Ne skrbi!! 95% je da je lojnica - izrežejo in je fertik! V preiskave pa pošljejo za vsak slučaj!

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Skrbi me...
24.6.2005 14:13:29   
Mijavček
Oj, brez skrbi!

Moj oče je imel več cm premera bulo zadaj na vratu... so mu jo zrezali ven, v bolnici je bil 1 dan... vsako tako zadevo dajo na preiskave, ampak v večini primerov ni nič nevarnega!

LP M:muca:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Skrbi me...
24.6.2005 14:14:27   
Anonimen
Drgač je lahko tud kakšen tumor ali se ta navzven ne vidi :zmeden:

(odgovor članu Sinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Skrbi me...
24.6.2005 14:56:11   
Anonimen
Na lasišču je skor ziher lojnica. Moj oče jo je imel... tako veeeeliiiko. Pol so mu jo pa odprli in je bila sama smrdeč mast not.
Tako da... nič panike zganjat!

(odgovor članu Sinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Skrbi me...
24.6.2005 16:34:58   
Una
Po moje je tut sam lojnica. Moja mami jo je mela na rami, dobila je lokalno anestezijo, zdravnik je to nekak spravu vn, zašil in je blo.

Držim pesti za malega,

Una:sloncek::kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Skrbi me...
24.6.2005 21:45:30   
Skabi
al bina, tumorji pa menda ne morejo skoz lobanjo ven pogledat. Ne strašit ljudi.

(odgovor članu Sinja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?