|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrajšan delavnik za s.p..jevke
29.5.2006 12:52:00   
Tasika
Torej moje poročilo, čeprav z rahlo zamudo.

Po nevemkoliko telefonskih klicih in letanja od CSD do ZZZS sem končno uredila. Delam s krajšim delovnim časom do otrokovega 3. leta in sicer 20 ur tedensko. Zaenkrat sem samo spremenila prijavo iz 40 na 20 ur na ZZZS, na CSD bom lako uredila v roku približno 1 meseca, zaenkrat še nimajo obrazcev. user posted image user posted image user posted image

Če katero zanima več, mi lahko piše na PS. 

Lep pozdrav
tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke
29.5.2006 12:57:02   
fricka
Zdravo!

Mene zanima, ker sem v isti situaciji. Porodniška mi steče julija. Vesela bom podrobnejših informacij.

Hvala

Sonja

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 13:15:21   
baguSka
Mene pa mau logika heca. Pa me čist resno zanima v čem je fora skrajšanega urnika, če si s.p.!?user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 13:41:46   
ona
Ja,baguska,saj je logično,manj prispevkov se plača,ker itak država ful lupi privatnike,pa zakaj ne bi iskali lukenj v zakonu!meni se zdi prav super,da so uvedli skrajšan delovnik!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 21:51:48   
Tasika
Zato da mi nekdo drug plačuje prispevke in jaz lahko delam manj! Enako kot zaposlene mame.

Sicer pa, ko sem odpirala s.p. me ni nihče vprašal če imam dela za 8 ur na dan, prispevke sem morala plačevat za vseh 8. Pa ko ne dobim plačanega računa, čakam mesece na denar, tudi nikogar ne zanima v čem je fora. Zdaj sem izenačena s teboj, zaposleno mamo, dos edaj si bila pa v privilegiranem položaju glede pravice do dela s krajšim delovnim časom.

Kaj te torej heca?

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 21:56:57   
baguSka
Aja tko je to. U bistvu me je zanimal, ker mam tud jst s.p. in pač nism vedla v čem je keč. Sm pač laik u teh stvareh oz. mam računovodkinjo za te stvari. Sicer se me to zaenkrat itak ne tiče, ampak enkrat pa mogoče še... user posted image

Hvala obema za obrazložitev.user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 22:55:31   
Tasika
Oh, potem pa dobrodošla sotrpinka, sem mislila da malo provocirašuser posted image . Pa danes ni ravno moj dan, po bojih na uradih in zavodih....

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 23:00:04   
kofetek2010
a samo do tretjega leta? ali lahko tudi do šestega? user posted image

nisem s.p., a je prijateljica - ima user posted image  starega 1,5 leta, zato bi te prosila, če lahko mal več napišeš kako si to porihtala, ker ima ona zelo "trdo" računovodkinjo, ki ji moraš vse prinest na pladnju servirano user posted image

hvala!

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2006 23:01:41   
Ro-La
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

a samo do tretjega leta? ali lahko tudi do šestega? user posted image

nisem s.p., a je prijateljica - ima user posted image  starega 1,5 leta, zato bi te prosila, če lahko mal več napišeš kako si to porihtala, ker ima ona zelo "trdo" računovodkinjo, ki ji moraš vse prinest na pladnju servirano user posted image

hvala!

kosmodisk naj ji kupiuser posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2006 23:04:15   
kofetek2010
bejš rodit, da bom imela vsaj 3 dni mir na RR, ti senca moja user posted image

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2006 23:07:45   
Ro-La
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2006 23:14:44   
Tasika
Za do 6. leta rabiš 2 otroka.user posted image  Tako pravi zakon.

Sicer pa sprememba z obrazcem M1 na ZZZS iz 40 ur na 20, obvestiš občino kjer plačuješ prispevke, in CSD ki ti izda odločbo.

Lep pozdrav
tasika

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2006 15:19:49   
ajči
halo drage mojeuser posted image
mene pa zanima koliko bo moja porodniška saj imam s.p.
in si plačujem najnižjo mesečno...
prosim vas za odgovor in kam se seveda lahko obrnem da me pomiri...user posted image

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2006 21:17:48   
šnucika
potem boš imela isto kot jaz,to je 85.000 situser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?