Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 12:57:02
|
|
|
|
fricka
|
Zdravo! Mene zanima, ker sem v isti situaciji. Porodniška mi steče julija. Vesela bom podrobnejših informacij. Hvala Sonja
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 13:15:21
|
|
|
|
baguSka
|
Mene pa mau logika heca. Pa me čist resno zanima v čem je fora skrajšanega urnika, če si s.p.!?
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 13:41:46
|
|
|
|
ona
|
Ja,baguska,saj je logično,manj prispevkov se plača,ker itak država ful lupi privatnike,pa zakaj ne bi iskali lukenj v zakonu!meni se zdi prav super,da so uvedli skrajšan delovnik!
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 21:51:48
|
|
|
|
Tasika
|
Zato da mi nekdo drug plačuje prispevke in jaz lahko delam manj! Enako kot zaposlene mame. Sicer pa, ko sem odpirala s.p. me ni nihče vprašal če imam dela za 8 ur na dan, prispevke sem morala plačevat za vseh 8. Pa ko ne dobim plačanega računa, čakam mesece na denar, tudi nikogar ne zanima v čem je fora. Zdaj sem izenačena s teboj, zaposleno mamo, dos edaj si bila pa v privilegiranem položaju glede pravice do dela s krajšim delovnim časom. Kaj te torej heca?
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 21:56:57
|
|
|
|
baguSka
|
Aja tko je to. U bistvu me je zanimal, ker mam tud jst s.p. in pač nism vedla v čem je keč. Sm pač laik u teh stvareh oz. mam računovodkinjo za te stvari. Sicer se me to zaenkrat itak ne tiče, ampak enkrat pa mogoče še... Hvala obema za obrazložitev.
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 22:55:31
|
|
|
|
Tasika
|
Oh, potem pa dobrodošla sotrpinka, sem mislila da malo provociraš . Pa danes ni ravno moj dan, po bojih na uradih in zavodih....
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 23:00:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
a samo do tretjega leta? ali lahko tudi do šestega? nisem s.p., a je prijateljica - ima starega 1,5 leta, zato bi te prosila, če lahko mal več napišeš kako si to porihtala, ker ima ona zelo "trdo" računovodkinjo, ki ji moraš vse prinest na pladnju servirano hvala!
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 23:01:41
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 a samo do tretjega leta? ali lahko tudi do šestega? nisem s.p., a je prijateljica - ima starega 1,5 leta, zato bi te prosila, če lahko mal več napišeš kako si to porihtala, ker ima ona zelo "trdo" računovodkinjo, ki ji moraš vse prinest na pladnju servirano hvala! kosmodisk naj ji kupi
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 23:04:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
bejš rodit, da bom imela vsaj 3 dni mir na RR, ti senca moja
|
|
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 23:07:45
|
|
|
|
Ro-La
|
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 29.5.2006 23:14:44
|
|
|
|
Tasika
|
Za do 6. leta rabiš 2 otroka. Tako pravi zakon. Sicer pa sprememba z obrazcem M1 na ZZZS iz 40 ur na 20, obvestiš občino kjer plačuješ prispevke, in CSD ki ti izda odločbo.
|
|
RE: Skrajšan delavnik za s.p..jevke 21.8.2006 15:19:49
|
|
|
|
ajči
|
halo drage moje mene pa zanima koliko bo moja porodniška saj imam s.p. in si plačujem najnižjo mesečno... prosim vas za odgovor in kam se seveda lahko obrnem da me pomiri...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?