Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 15:12:45
|
|
|
|
HuAnita
|
No, glde na trebuh ni dvoma, da nosim kakšnega potomca velikanskega Kiklopa , ampak čutim ga šele 10 dni, pa to ne gre za kakšne nežne metuljčke kt pti prinčipeski, ne, ta se me prav 'ornk' loti! Takih brc sem bila pri prvi deležna šele v 7m, tale se pa kar nekaj kotali, premetava (seveda, jaz pa lulat vsakih 5 minut), brca... Bi ga/jo začopatila za tisti miniaturno nogico, pa ne gre... So bile tudi pri vas razlike v brcanju?
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 15:14:45
|
|
|
|
Pupica
|
Ej HuAnita pri meni je isto. Rebra imam že čist deformirana. Včasih si mislim, ja ubogi , kaj te nič ne boli ko s tako silo v rebra zadaneš(ali hrbtenico) . Tia nikol ni imela takih močnih brc aja pa da ne govorim o tem, da ponoči ne morem spati, ker je tak robavs. Potem se pa stisnem k mojmu , tako da ima buhi na hrbtu in riti, da je še on deležen malo brckanja O tem da trebuh skače kot nor sem in tja, pa sploh škoda besed Se je pa Tii zelo velikokrat kolcal, medtem ko se tej/temu nič ne kolca, samo brca . In Tia je tut veliko kolcala po rojstvu...
< Sporočilo je popravil pupic@ -- 16.3.2006 15:16:58 >
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 15:54:42
|
|
|
|
mammy26
|
Huanita, to me spominja na mojo prvo nosečnost, saj je sin v trebuščku delal tako kot nogometno moštvo, sedaj je 7 let star in je nogometaš.... tako da nadaljuje treninge še iz maminega bušija. Punci sta bili pridni, sem jih skoraj morala že malo premetavati, da sta začeli migati. In tudi Tii se je kolcalo non stop v bušiju ter se ji še pogosto sedaj, pri njenih skoraj 10 mesecih. Ana pa je mirna pupika. Huanita, uživaj kot se le da, potem mu boš pa ti dala malo vetra ko pride na ta lep svet.
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 16:02:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj je včeraj premaknil laptop, ki se je dotikal mojega trebuha. 24 tednov, madona .
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 16:28:31
|
|
|
|
Eolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Moj je včeraj premaknil laptop, ki se je dotikal mojega trebuha. 24 tednov, madona . Meni se je tut to zgodilo!
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 16:36:27
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Moj je včeraj premaknil laptop, ki se je dotikal mojega trebuha. 24 tednov, madona . "No, glde na trebuh ni dvoma, da nosim kakšnega potomca velikanskega Kiklopa..." Ma ste face, ej.
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 16:38:41
|
|
|
|
matahari
|
Sem tretjič , 14 teden..a je možno, da čutim premikanje ? Kdaj ste ve prvič začutile kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 16.3.2006 22:43:40
|
|
|
|
Pilar
|
Pri meni je nora razlika...Jureta skoraj nisem čutila, res se je malo premikal, tale pa je veliko bol gibčen, ampak ni panike. In isto kot pravi pupic@: Jure je v trebuščku veliko kolcal in še nekaj časa po rojstvu......no, v glavnem pri meni je velika razlika med brcanjem!
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 17.3.2006 7:08:55
|
|
|
|
puncica
|
Pri meni isto, me brca pod rebra tako da moram včasih kr nogo z gasa dat, pa se primem za bušija, ker je res to brcanje, no to ni več brcanje pač pa tiščanje, se mi zdi da mi bo kr na strani prišel ven, ko tako nogice rine tja nekam v rebra. Ko pa se opre v mehur, pa tako da ni za govorit. Jst ne vem kako se lahko tako preteguje, naša punčica nikol ni tako brcala mogoče jih pa le bol čutmo al kaj pa vem zakaj je tako.
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 17.3.2006 11:12:08
|
|
|
|
Pupica
|
Jančika tvoj trebuh vsaj seže do laptopa, jaz sedim pol metra od mize, kje je šele PC . a se kateri dogaja da se kam zadeva s trebuhom?Jaz precenim, da bo šlo mimo, pa se uštejem, je trebuh prevelik, in se zadanem še dobr da se vlečem kot megla, če ne bi bilo že kritično
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 17.3.2006 19:52:51
|
|
|
|
Eolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ a se kateri dogaja da se kam zadeva s trebuhom?Jaz precenim, da bo šlo mimo, pa se uštejem, je trebuh prevelik, in se zadanem še dobr da se vlečem kot megla, če ne bi bilo že kritično Ja, pa z rito tudi isto tak.
|
|
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 17.3.2006 21:19:26
|
|
|
|
KODA
|
Dve nosečnosti nista enaki.Pri nas je bil tastarejši miren,tamali pa je brcal in skakal tako,da včasih tudi zaspati nisem mogla.
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 18.3.2006 13:50:12
|
|
|
|
ElaM
|
Naša je baje punca, pa tud brca, kot tavelika. Zunanje brce čutimo že od 17t. Skratka športnica. le po kom se je vzela. Noseča sem pa prvič.
|
|
RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik! 18.3.2006 14:54:48
|
|
|
|
Pupica
|
Ja, pa z rito tudi isto tak. aja jaz rit komej še najdem , samo trebuh raste, kile zgublam , rit se manjša, mah ne vem no...v prvo sem gledala da se ja ne bi rit preveč povečala, na zdej ko pa bi raj videla al da ostane ista al pa se mal poveča, gre pa vse skup...hlače bom mogla na naramence nabavt, ker mi kr dol lezejo Sej bo, dokler me G ne pokara, pomoje nimam kej paničart, sej vsi pravijo da otrok vzame kar potrebuje!!! upam..
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.