|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skoraj me je kap
15.5.2007 11:13:47   
honey
Včeraj je mene tudi skoraj kap zadela. Pobiram perilo, ki se je sušilo na balkonu, mali pa nekaj časa gleda Nodija, nekaj časa hodi po balkonu okrog mene, pa malo v kuhinjo in tako. No in jaz perilo poberem, ga hočem odnesti v spalnico, da ga bom pospravila, malega nikjer. Kličem, iščem po stanovanju, gledam, če je slučajno mi ušel na drugo stran hiše k tašči, je bilo vse zaprto, potem še enkrat dirkam na balkon, nakar slišim nekaj kot cap cap cap. Pogleda čez balkon in evo ga našega mulota v majčki, plenici in bos on šiba po dvorišču. K sreči je navajen, da gre na ono stran, kjer imajo moževi starši dvorišče, ker na najini strani je cestauser posted image  Valjda jaz dirkam za njim, pa ga vprašam, kam gre. Veste, kaj mi je odgovoril: PA-PA. Sem rekla, ti bom jaz dala pa-pa mulo mali. Ja, in je gospod lepo odprl vhodna vrata (ker sem jih pač pozabila zaklenit), sam šel dol po stopnicah (strmih ko user posted image ) in šiba on pa-pa. Potem sem mu pa rekla, da greva nazaj gor in on meni: mami, nesi Tima. user posted image  mali, prej ko mi je ušel, ga ni nič bodlo, ko je bilo treba pa nazaj notri, je hotel pa, da ga nesem. Sem rekla, ne ne, če si prej lahko mi bos ušel ven, boš šel pa tudi bos nazaj, lump.

No v glavnem, to mi je bila dobra šola, da bom od zdaj naprej vedno zaklepala vrata - pa ne zato, da bi kdo prišel noter, ampak zato, da mi ne bo kdo ven ušel user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skoraj me je kap
15.5.2007 11:52:31   
Pingvinčica
Včeraj je bil zgleda tak dan da so nam naši sončki takšnele godli. Meni je naša dala na bazenu tableto v usta, me tudi skoraj kap. Amapk na srečo se je tudi vse dobro izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2007 11:55:33   
*alja*
Hvala bogu da si pravi čas vidla in da ni ušel na cesto!

Kaj si vse izmislijo tile naši user posted image , nevede kaj se jim lahko zgodi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2007 12:09:42   
valči
Jaz ko imam mojadva notri,moram imeti zaklenjeno,ker mi pobegneta,loviti ju ne morem,ker ne smem imam strogo mirovanje,ker imam user posted image  težave.Hvala bogu za ključ,ker si ne bi upala it ven,pa jih lovit,lahko pa sta na balkonu zunaj.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2007 12:53:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Zdaj si me pa nasmejala.Ta'mali pa ma avanture že v svojih ranih letih.Kaj šele bo?!

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2007 13:28:19   
dvojčicat
honey, zelo simpatična zgodba. naši dve sta še premajhni za kaj takega ampak sta taki navihanki, da me je kar groza kaj nas še čaka.

Pa brez nesrečnih koncev takšnih in drugačnih pustolovščin naših lumpov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2007 13:38:59   
darjatimci
Pa še naša včerajšna (srečna)dogodivščina.Naš štiriletni mulček je zvečer v kopalnici splezal na okno,bil je na polovici,na srečo je šel ravno takrat naš ati v kopalnico in ga snel z okna, on pa nedolžno pove,da je hotel samo lulat.Smo v prvem štuku in raje ne pomislim kaj bi bilo,če ne bi bil ujet na delu,žal je okno tako nizko,da on brez problema spleza gor.Hvala bogu,da,da ni bilo hujšega,bomo pač morali zapirati okno.

(odgovor članu dvojčicat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2007 14:30:41   
honey
Darjatimci, ta je bila tudi huda! Sicer smešna, ampak ko pomisliš na posledice user posted image .

Ja, ja, zdaj bom tako vestno zaklepala vrata, da bom še obiske noter zaklenila user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2007 14:37:22   
Naja31
Ja, jaz vhodna vrata skoz zaklepam. Nikoli ne veš kdaj se bo junior spomnil, da bi šel mal ven pogledat.

Ima pa idejo, da med vožnjo skoz drži kljuko na vratih od avta. In jo vleče user posted image  Še dobro, da ima avto sistem, da se da vrata zakleniti tako, da jih z notranje strani ne moreš odpreti. In še dobro, da sem se jaz to spomnila "vklopiti" preventivno.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2007 16:14:39   
taška30
Honey, tamal je frajeruser posted image , ampak verjamem da tebi ni bilo niti najmanj smešno. Si lahko mislim, kakšna panika te je pograbila.
Naja, pri nas je pa Manca pogruntala, da lahko okno odpira in zapira iz svojega avtosedeža (el.pomik). K sreči se da tudi zablokirat odpiranje oken zadaj, v mojem avtu se namreč ne da, samo tudi doseže ne.user posted image

No, pa še naša štorija izpred par tednov: scena ista kot pri Honey - obešam perilo na balkonu, tamala ven pa noter pa ven pa noter in naenkrat zapre balkonska vrata (od znotraj) in lepo obrne kljuko dol (jih zaklene!!!) - ona noter, jaz pa zunaj na balkonu v 2.štuku. No, sej k sreči je bil mož doma, ampak lahko ga pa tudi ne bi bilo. Zapret je znala, ker kljuko potegne dol, odpret pa ne, ker jo mora dat gor, pa komaj doseže.

Vhodna vrata so pa itak zaklenjena, ja.

Lp, Taška

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!