|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sklad vrtca
11.11.2008 21:22:07   
atanja
Danes sem dobila položnico Sklad vrtca. Pojma nimam kaj je to. A je nujno plačat?
Sej če bi šel denar res za naše otroke bi plačala, sam je problem ker so bli v naši skupini brez igrač skor 2 meseca oz.ne vem če so jih zdaj dobili. In zdaj me zanima zakaj ta položnica?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sklad vrtca
11.11.2008 22:02:54   
daysi
Sklad vrtca pomeni, da prostovoljno prispevate, ni vazno koliko in tudi ni nujno.
Glede denarja, ki se pa pobere je pa popolno odvisno od ravnateljice, kam ga nameni. Jaz sem glede tega zelo skeptična, saj v našem vrtcu nikoli nikjer ne piše, kam gredo sredstva. Poleg tega naj bi v sklad vrtca tudi šla vsa sredstva zbrana od izdelkov otrok, ki se prodajo.
Glede opreme v vrtcih pa je tako, da so zelo zelo slabo opremljeni.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2008 0:15:05   
oro
Pri nas pa starši kar veliko dajejo, iz tega pa nabavijo igrače igrala ipd in vse pred uporabo razstavijo na hodniku vrtca na vpogled. Pomoje vprašaj kakšna je praksa pri va, pa se boš lažje odločila.

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2008 11:50:04   
t5t6
Sklad vrtca ima svoj TR, sredstva se  zbirajo na različne načine: prodaja novoletnih voščilnica, donacije podjetij... pa tudi tako, da se razpošlje položnice brez zneska staršem. Položnice nisi dolžna plačat, saj je prispevek prostovolen. O porabi sredstev v skladih ne odloča ravnateljica temveč predstavniki staršev, ki zastopajo sklad (svet sklada), ti predstavniki so izvoljeni na svetu staršev in imajo mandat. Tako, da so stvari lahko zelo transparentne in poznam vrtce, ki so pri zbiranju denarja preko skladov zelo uspešni, za denar pa ponavadi kupijo igrala, igrače in take stvari, ki razveselijo otroke, lahko pa je zbran denar tudi pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin npr. plačilo šole v naravi. skratka zelo dobrodošla stvar, do katere ne rabimo biti skeptični.

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2008 22:35:23   
atanja
Ja sam jaz sem skeptična če ne pride nobena igrača nova v igralnico. In nikjer ne piše kam gre res denar... Sploh pa sem skeptična ker dobim domov položnico, z določenim zneskom in določenim plačilnim rokom-kot da je to položnica ki jo moraš plačat do datuma.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?