|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skiro
1.3.2008 18:05:20   
Rubin.
V četrtek bodo imeli v Hoferju v ponudbi skiro. Naša mala mis je stara 2,5 leti in sva mislila, da bi ji ga kupila.
Sem pa v dilemi kakšnega, eden ima kovinsko ogrodje, drug pa aluminjasto.
Glej skiro , pa ne vem kateri je boljši za njo.
Kakšenga ste ve kupile svojim malčkom?

Hvala za odg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skiro
1.3.2008 18:23:15   
Gordana-3
naša ima podobnega. saj se vozi z njim, ampak tisti zadnji dve kolesi sta pač bolj navzven, kot pri skirojih, ki imajo zadaj samo eno kolo. in velikokrat (skoraj vedno) se udari z nogo ravno v tisto zadnje kolo. zadjič je imela vse plavo od udarca. po mojem so bolj varni tisti z enim kolesom.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2008 18:46:25   
Rubin.
Jaz sem bolj mislila, kakšna je razlika med aluminjastim in kovinskim, drugače pa hvala za odg.
Pri 2,5l mislim, da še ne bi imela ravnotežja za skiro z dvema kolesoma?

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2008 0:02:30   
babylove
Sama sem izbrala lažji skiro (alu) iz povsem egoističnega razloga: če greva kam dalje na sprehod, se bo malo vozil s skirojem, del poti pa ga bo treba nesti, ker se bo naveličal. No in da ne nesem težko, sem izbrala najlažjega. Leto dni kasneje lahko zagotovim, da je to bila modra odločitev user posted image . Razmisli, če bo otrok skiro uporabljal samo pred blokom ali kam dlje, ali se hitro naveliča itd.

Glede števila koles: meni je bil bolj všeč z dvema, pa še dlje časa ga lahko uporablja. Ampak pri 2,5 letih ni bil zmožen obdržati ravnotežja, zato ima 3 kolesa. In nikoli nima modric na nogi.

< Sporočilo je popravil babylove -- 2.3.2008 0:03:31 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?